SKINULA JE POD U KUPATILU, PA NIJE VEROVALA ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA: Ono što je ZATEKLA ISPOD ostavilo ju je U ŠOKU
Renoviranje, Foto: PrintScreen/ TikTok/ symnotfunny

otkriće

SKINULA JE POD U KUPATILU, PA NIJE VEROVALA ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA: Ono što je ZATEKLA ISPOD ostavilo ju je U ŠOKU

Žena je tokom renoviranja podigla daske u kupatilu i dočekalo ju je iznenađenje

Objavljeno:

Sinfoni Re, mlada žena iz Apalačija u SAD nedavno je povoljno kupila staru kuću. Sve je bilo pohabano pa je rešila da je renovira i krenula od kupatila. Kako je objasnila u snimnku koji je postavila na TikToku pod u kupatilu imao je sivi laminat koji joj se nije dopao pa je rešila da ga skine.

Kad je podigla daske dočekalo je iznenađenje. Kako je priznala ostala je u šoku kad je videla šta se nalazi ispod.

Rasprava na mrežama

U snimku koji je pregledan više od 5, 6 miliona puta ona je pokazala kako je kupatilo izgledalo pre renoviranja, ali i šta je pronašla kad je podigla sive daske laminata. Sinfoni je otkrila da su iza dosadnih drvenih podova bili skrivene prelepe retro roze pločice.

Nakon uklanjanja laminata ona je naglasila da je bila prijatno iznenađena jer jer zaljubljena u ovakve retro podove. U narednim snimcima ona je pokazala kako je sa sirćetom očistila pločice i kako planira da belu kadu zameni sa onom u ružičastoj nijansi da bi se uklopila sa podom dok će bele zidove prekrečiti nijanse zelene i plave boje.

- Zaljubljena sam u ove podove! Šta mislite o bojama koje biramo za zidove? - napisala je ona uz post.

Međutim, njeno oduševljenje nisu delili i njeni pratioci na društvenim mrežama. Deo njih je zagovarao da vrati sive podove a bilo je i onih kojima su se dopale roze pločice pa se rasplamsala rasprava na mrežama.

@symnotfunny Replying to @A2ELNEL trying to get these pink tiles back to new! Trying out some suggestions today, which do you think will work? I swear i usually wear gloves when touching the floor 😭 #homerenovation #midcenturybathroom #pinktiles #bathroomremodel #remodle #homedesign #colorfulhome #houserenovation #homeupdate #maximalism #homestyle #groutcleaning #howtocleangrout #groutcleanknghacks ♬ Oogum Boogum Song - Brenton Wood

- Dobro došla u osamdesete godine prošlog veka.

- Ne, nikako roze pločice. Bolje vrati sivi laminat deluje lepše i elegantnije.

- Apsolutno bih radije imao sive podove u kupatilu umesto tih groznih retro roze pločica. Mi smo u kući imali žute i smeđe pločice u stilu sedamdesetih godina. Bilo je užasno! - bili su samo neki od koementara.

- Tako retro, tako drugačije.

- Mislim da će naša generacija imati problema sa sećanjem jer su sve kuće sive i bele. Nećemo moći da razlikujemo između njih u našim sećanjima.

- Ovo me toliko raduje, videti ljude kako uklanjaju bezlične sive podove vraćaju boje u svoj život. Mislim da nam fale boje, jer živimo u belim i sterilinim kućama.

Bonus video:

04:32

RENOVIRANJE KUĆE TOME ZDRAVKOVIĆA ZAUSTAVLJENO ZBOG OVOGA! Pokušano otvaranje muzeja, ali jedno je napravilo VELIKI PROBLEM

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.