MASAKR U KALIFORNIJI: U jednoj ruci držao pivo, u drugoj pištolj, ubio jednu osobu, 6 u kritičnom stanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/karthikready

krvavi prvi maj

MASAKR U KALIFORNIJI: U jednoj ruci držao pivo, u drugoj pištolj, ubio jednu osobu, 6 u kritičnom stanju! (VIDEO)

Svedoci kažu da je "belac u šortsu naoružan pištoljem počeo da puca u ljude koji su bili pored bazena"
Objavljeno: 09:39h

Najmanje jedna osoba je ubijena, a šestoro ljudi je ranjeno i u kritičnom su stanju, pošto je čovek otvorio vatru na zabavi koja se održavala pored bazena u stambenom kompleksu u San Dijegu u Kaliforniji.

Policija se pojavila odmah po početku pucnjave, i pogodila napadača dok je on pokušavao da napuni svoje oružje. RT javlja da je identitet napadača poznat policiji.

Incident se desio oko 6 sati popodne u predgrađu La Džola. Svedoci kažu da je "belac u šortsu naoružan pištoljem počeo da puca u ljude koji su bili pored bazena".

Prema ispovesti svedoka, čovek je u jednoj ruci nosio pivo, a u drugoj pištolj, kad je otvorio vatru.

Svi ranjeni su odmah prebačeni u lokalnu bolnicu. Na mesto zločina ubrzo posle pucnjave upućen je policijski helikopter. Tri Afroamerikanke, dvojica Afroamerikanaca i jedan Hispanoamerikanac prebačeni su u bolnicu s prostrelnim ranama, navela je policija. Jedan muškarac je hospitalizovan pošto je polomio ruku dok je bežao sa mesta napada.

Još nije poznat motiv napadača. Nakon razmene vatrte policija je ubila napadača. Naoružani muškarac je identifikovan kao lokalni stanovnik Piter Selis (49), prenose mediji, pozivajući se na policiju.

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.