POLITIČKI POVRATAK VEKA: Toni Bler objavio da se na velika vrata vraća u politiku!
Foto: fonet

iz vedra neba grom

POLITIČKI POVRATAK VEKA: Toni Bler objavio da se na velika vrata vraća u politiku!

- Ovo sa Bregzitom mi je dalo direktnu motivaciju da se više uključim u politiku - strastveno objavljuje Bler. - Morate da zaprljate ruke, i ja ću to da uradim!
Objavljeno:

Toni Bler, najmlađi premijer koga pamte Britanci, i jedna od najkontroverznijih političkih figiura u novijoj istoriji Ostrva i Evrope, najavio je povratak u politiku - na velika vrata.

On je ovu svoju odluku objavio u nekoliko sati pred 1. maj, praznik rada koji je njegova Laburistička partija nekada toliko cenila, a svoju odluku obrazložio je ekskluzivno za britanski tabloid Daily Mirror (koji je, u vreme dok je Bler bio na vrhuncu, i sam bio - na vrhuncu).

Prenosimo delove iz teksta Daily Mirrora, objavljenog kasno sinoć.

"Pre tačno 20 godina, na ovaj dan, Britanija je proslavljala izbornu pobedu koja je donela svetlucavu nadu Novih Laburista i najmlađeg premijera u poslednjih 100 godina.

Tada se činilo da je sve moguće i, kao što je naslovna pesma izborne kampanje govorila - stvari su mogle samo da postanu bolje.

U današnjem Mirroru Toni Bler obeležava dvadesetogodišnjicu svoje ubedljive pobede nad Džonom Mejdžorom 1997. godine - i to sa vanrednim otkrićem - da se vraća u politiku!

Za čoveka koji je izazvao veliki bes - čak i gađenje - zbog odluke da prati Ameriku u ratu u Iraku, to je hrabar potez.

- Ovo sa Bregzitom mi je dalo direktnu motivaciju da se više uključim u politiku - strastveno objavljuje Bler. - Morate da zaprljate ruke, i ja ću to da uradim.

Da, on se vratio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.