KONOBARICA OSTALA U ŠOKU KAD JE UGLEDALA BAKŠIŠ KOJI JE DOBILA: Nije mogla da POVERUJE, a nećete ni VI... (FOTO)
Konobarica, Foto: Printscreen/ Instagram/ clairinthecity

PRELEPO

KONOBARICA OSTALA U ŠOKU KAD JE UGLEDALA BAKŠIŠ KOJI JE DOBILA: Nije mogla da POVERUJE, a nećete ni VI... (FOTO)

Njena objava mnoge je ganula do suza

Objavljeno:

Kler Rejčer Hauel radi kao konobarica u jednom restoranu u Njujorku, a na Instagramu je ispričala kako joj je jedan gost dao bakšiš od 500 dolara kako bi otišla na predstavu o kojoj sanja.

Opisala je kako joj se dogodio "magični njujorški trenutak" te kako je zahvalna za ovaj "ludi i neočekivani poklon". Objavila je fotku računa koji je iznosio 232.86 dolara (oko 212 evra) na kojem je bila ispisana napojnica od 500 dolara (456 eura) sa porukom: "Idi da pogledaš Merili!"

Bakšiš od 500 dolara

"Taj magičan trenutak u Njujorku dogodio mi se pre neki dan na poslu. Moj posao u službi se nalazi blizu pozorišta, tako da nam dolazi mnogo ljudi nakon predstava na Brodveju. Kao i obično, uvek ih pitam šta će gledati, a te večeri stigla je porodica koja je pričala kako je pogledala predstavu Merili. Gostima uvek govorim kako je odlična i pitam ih da mi prepričaju kakav je osećaj gledati je uživo", ispričala je.

"Nakon što su večerali, prišla sam da počistim njihov sto i ugledala račun sa bakšišom koji sam pregledala sedam puta kako bih se uverila da je stvaran. Hvala gospodinu koji mi je dao ovaj suludi i neočekivani poklon. Nadam se da ćete ponovo doći da vam se osobno zahvalim. Magija je još uvek živa u Njujorku, kao i ljubav i dobrota i dobri, dobri ljudi", dodala je.

Njena objava mnoge je ganula do suza.

"Plačem. Nadam se da ćeš mu se jednog dana zahvaliti", napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Fantastična priča. Nadam se da si uživala u predstavi."

Bonus video:

01:30

KO UZIMA VEĆI BAKŠIŠ? Šok odgovor: Muškarcima je lakše! Aca Ilić otkrio: Umem da prepoznam pesmu koja izvlači lovu

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.