BACILA ĆERKU I PSA, A POTOM SKOČILA I ONA: Jedina je preživela, pokušala da se opravda?
Zgrada ilustracija, Foto: Aleksa Petrović

HOROR U ITALIJI

BACILA ĆERKU I PSA, A POTOM SKOČILA I ONA: Jedina je preživela, pokušala da se opravda?

Policija u Italiji sprovodi istragu protiv majke koja je dete i psa bacila sa visine, a potom je i sama skočila

Objavljeno:

Neimenovana žena (41) skočila je 8. januara u jutarnjim časovima sa devetog sprata zgrade u Raveni u Italiji zajedno sa ćerkom (6) i njihovim psom, a tragediji je prethodila objava na društvenoj mreži Fejsbuk koja potencijalno rasvetljava ovaj nesrećni događaj.

Majka je u dugačkoj objavi na njenom profilu pokušala da opravda svoj postupak objašnjavajući da je to uradila zato što je devojčicin deda, a njen otac, bio "nasilan i agresivan".

"Niko me ne čuva od njega, on me proganja", napisala je žena.

Žena je inače bila psihijatrijski bolesnik koja je lečena u Centru za mentalno zdravlje, a veoma često je na svom profilu govorila o zaverama protiv nje.

U dugačkom postu je objasnila da je nju, njenu ćerku i muža proganjao njen otac, međutim, često je pisala rečenice koje nisu bile povezane

Navela je i da je njen muž bio uz njenog oca bez obzira na to što je "znao kakvo je nasilje trpela dok je bila neudata i u porodičnoj kući".

Žena je izašla na skele koje su bile postavljene zbog renoviranja zgrade, bacila je svoju ćerku i njenog psa, a zatim je pokušala samoubistvo.

Šestogodišnja devojčica i pas su stradali na licu mesta, dok je majka prevezena u bolnicu gde se trenutno nalazi u jako teškom stanju, prenosi Fanpage.

Bonus video:

01:00

Evakuacija konja na Krčedinskoj adi

(Espreso/Telegraf/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.