OGLASIO SE AMERIČKI MOĆNIK NAKON ZATAŠKAVANJA HOSPITALIZACIJE: Zaglavio u bolnici pa podigao CEO VAŠINGTON NA NOGE!
Zdravstveno stanje Lojda Ostina, Foto: Profimedia

javio se

OGLASIO SE AMERIČKI MOĆNIK NAKON ZATAŠKAVANJA HOSPITALIZACIJE: Zaglavio u bolnici pa podigao CEO VAŠINGTON NA NOGE!

I dalje ostaje nejasno u kojoj meri su se informacije o Ostinovoj hospitalizaciji širile unutar administracije predsednika Džozefa Bajdena

Objavljeno: 11:42h

Ministar odbrane SAD Lojd Ostin preuzeo punu odgovornost za nedostatak transparentnosti u vezi sa svojom nedavnom hospitalizacijom zbog još uvek nepoznatog zdravstvenog stanja koje traje već nedelju dana, izveštavaju američki mediji.

- Shvatam da sam mogao bolje da obavim posao osiguravajući da javnost bude na odgovarajući način informisana. Obećavam da ću raditi bolje. Ali ovo je važno reći: ovo je bila moja medicinska procedura i preuzimam punu odgovornost za svoje odluke - rekao je Ostin u pisanoj izjavi u subotu.

Ostin, koji ima 70 godina, primljen je na Novu godinu u Nacionalni vojni medicinski centar Volter Rid zbog, kako je zvanično saopšteno iz Pentagona, "komplikacija nakon nedavnog medicinskog postupka", prenosi Rojters.

Lojd Ostin o zdravstvenom stanju
Lojd Ostin o zdravstvenom stanjufoto: Profimedia

Senator Rodžer Viker, najviše rangirani republikanac u senatskom odboru za oružane snage, optužio je Pentagon da nije odmah obavestio Kongres o ovoj situaciji, što je, kako je navedeno, dužan po zakonu.

I dalje ostaje nejasno u kojoj meri su se informacije o Ostinovoj hospitalizaciji širile unutar administracije predsednika Džozefa Bajdena, dodaje Rojters.

Bonus video:

14:41

POPODNEVNI DNEVNIK 06.01.2024

(Espreso/Agencije/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.