NOVI HOROR NA NEBU: Pronađen MRTAV ČOVEK U AVIONU, TRAGEDIJA!
Pronađen leš muškarca u avionu, Foto: Tamara Trajković

CRNE VESTI

NOVI HOROR NA NEBU: Pronađen MRTAV ČOVEK U AVIONU, TRAGEDIJA!

Usled kritičnog zdravstvenog stanja putnika, posada je odlučila da obavi vanredno sletanje i preusmeri avion na najbliži aerodrom

Objavljeno:

Putnik na letu između Tenerifa i Mančestera preminuo je u toaletu Airbusa A321neo. Posada letelice pronašla je beživotno telo putnika i uprkos pokušajima reanimacije, nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Tragičan događaj zabeležen je na letu LS918 avio-kompanije Jet2.com u utorak 2. januara. Airbus A321neo registracije G-SUNB leteo je tog dana na liniji Tenerife (TFS) - Mančester (MAN).

Putnici u avionu su primetili da jedan čovek provodi dugo vremena u toaletu i alarmirali su kabinsko osoblje, preneo je Mirror. Nakon što je posada provalila u toalet aviona, pronašli su putnika bez svesti i ukazali su mu prvu pomoć.

Usled krItičnog zdravstvenog stanja putnika - zakonski smrt može da proglasi samo ovlašćena osoba, posada je odlučila da obavi vanredno sletanje i preusmeri avion na najbliži aerodrom. Umesto u Mančester, Airbus A321neo je sleteo u Kork (ORK).

Jet2 je saopštio da je kabinsko osoblje pokušalo da reanimira čoveka ali da je uprkos njihovom velikom trudu putnik preminuo.

Airbus A321neo je kasnije u toku dana poleteo iz Korka i nastvio svoj put ka Mančesteru. Umesto u 20:30, putnici su na svoju finalnu destinaciju stigli pet sati kasnije, odnosno u 01:30 narednog dana.

Danas se takođe odvila još jedna drama sa avionom i to u Americi. Opširnije ovde.

Bonus video:

00:22

Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo je nešto posle 21:15 časova u Beograd

(Espreso/Telegraf/Aleksa Španjević/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.