KADA VIDITE KOLIKO KOŠTA OVAJ STAN ZAPITAĆETE SE U KAKVOM TO SVETU ŽIVIMO: U sobama SENO, cena BOLESNA!
Seno, ilustracija, Foto: RINA

hit

KADA VIDITE KOLIKO KOŠTA OVAJ STAN ZAPITAĆETE SE U KAKVOM TO SVETU ŽIVIMO: U sobama SENO, cena BOLESNA!

Cena ovog stana je nezamisliva - neviđeno

Objavljeno:

Novi vlasnik osmosobne nekretnine može da uživa, između ostalih pogodnosti, u košarkaškom terenu, a na raspolaganju su mu i deset parking mesta.

Trospratni penthaus u Dubaiju, zajedno sa sopstvenim „kriogenim" sobama i sobama sa senom za „opuštanje" – stavljen je na prodaju za skoro 130 miliona funti.

Prodavac „Super penthausa R1“ od 600 miliona dirhama (129 miliona funti/163 miliona dolara) na Palm Jumiriah, grupi veštačkih ostrva u Emiratima u obliku palminog lista, tvrdi da je to – „najveći penthaus u Dubaiju“ sa 77.707 kvadratnih metara.

Objekat zauzima prva tri nivoa kompleksa Raffles The Palm Dubai Residences, i reklamira se kao mesto koje je „toliko udaljeno od svakodnevice da svaki dan izgleda kao da živite u snu“.

„Zamislite mesto gde se svaka vaša želja unapred zna i ispunjava, a vaša očekivanja su uvek prevazoiđena“, navodi se i oglasu.

Stan ima osam spavaćih soba, „masivan trpezarijski sto za 20 ljudi“ i bar.

Stanovnicima je obećan pristup „vrhunskoj teretani, spa i velnes-centru koji uključuje kriogenu sobu, sobu za relaksaciju sa krevetima punjenim senom, otvoreni bazen, bar i prostor za roštilj, mini-golf u vrtu za meditaciju, bioskopski salon u zatvorenom i na otvorenom, košarkaški teren, 10 parking mesta, salon sa cigarama i bar sa pogledom na Arapski zaliv“, navedeno je u opisu nekretnine, prenosi RTS.

Seran Džordž, potpredsednik kompanije Emerald Palace Group i direktor prodaje za Raffles The Palm Dubai Residences, rekao je:

„Naš super-penthaus je oličenje arhitektonske veličine i ekskluzivnosti. Nadilazeći obične, ovaj izvanredni penthaus nastoji da obezbedi izuzetan stil života koji neprimetno kombinuje eleganciju, udobnost i praktičnost.

Naša lista ovog izuzetnog super-penthausa ima poseban značaj, imajući u vidu nedavno centralno pozicioniranje Dubaija na globalnom tržištu nekretnina i rastuću potražnju za luksuznim nekretninama“.

Bonus video:

01:49

POBEDNIK MOZAIKA UZEO 300.000 DINARA I PUT U DUBAI! Mitrović za Kurir TV: Nisam se takmičio protiv igrača VEĆ SA SAMIM SOBOM

(Espreso/Blic/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.