ZELENSKI ZAPENIO KAO NIKAD DO SAD: Izgubio SVAKU KOČNICU, situacija postala NEPRIJATNA (VIDEO)
Volodimir Zelenski, Foto: EPA-EFE/JULIA NIKHINSON / POOL

ukrajina

ZELENSKI ZAPENIO KAO NIKAD DO SAD: Izgubio SVAKU KOČNICU, situacija postala NEPRIJATNA (VIDEO)

Zelenski je ovog puta ogorčen ponašanjem nekih od svojih saveznika

Objavljeno:

Volodimir Zelenski je ljut, ne zbog uspeha neprijatelja na bojištu, ni zbog sve slabijeg napredovanja ukrajinske vojske na bojnom polju. Ukrajinski predsednik ogorčen je ponašanjem nekih od svojih saveznika.

Zbog pritisaka, negativnih naslova i neuspeha kontraofanzive koja je obećavala na početku 2023, u intervjuu za The Economist Zelenski je izostavio dozu humora, koji je karakterisao ranije intervjue za ovaj list. Sedeći u sobi za vanredne situacije i razgovarajući sa novinarkom ovog lista preko Zoom-a, moglo se videti da je lider Ukrajine besan i čini se kao da je u svakom trenutku hteo da se probije kroz ekran računara, piše ovaj britanski list.

"Zelenski je besan, prstima udara po belom stolu", navodi list. Dalje navode i da je "iritan oklevanjem" svojih saveznika. U novogodišnjem intervjuu, Zelenski se požalio da Kijev nije uspeo da ostvari ciljeve za 2023. godinu. Prema njegovim rečima, oružane snage Ukrajine sada će koncentrisati svoje napore na operacije na Krimu.

Bonus video:

04:16

ZELENSKI SIMBOL RATA U UKRAJINI, AKO GA SMENE DOĆI ĆE DO PRIMIRJA? Deđanski: Do PROLEĆA moguć KRAJ RATA, Evropa će plaćati CEH

(Espreso/ MONDO/N.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.