UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POTRESA U JAPANU: Dete plače, otac drži zidove kuće koja DRHTI, scene KO U HOROR FILMU (VIDEO)
Otac drži kuću koja se trese, Foto: PRINTSCREEN/METRO.CO.UK

jezivo

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POTRESA U JAPANU: Dete plače, otac drži zidove kuće koja DRHTI, scene KO U HOROR FILMU (VIDEO)

Iz Japana se pojavio zastrašujući snimak iz porodične kuće koji pokazuje razmere snažnih potresa koji su danas pogodili zemlju

Objavljeno:

Najmanje jedna osoba je stradala nakon rušenja zgrade u Japanu usled niza snažnih potresa, a izdato je hitno upozorenje na cunami nakon što je zemljotres jačine 7,6 Rihtera pogodio Noto u prefekturi Išikava prvog dana nove godine, uzrokujući veliku štetu na putevima i kućama, piše “Metro”.

Većina stanovnika Japana osetila je snažne zemljotrese i preko 80 naknadnih potresa koji su ostavili bez struje preko 36.000 domova.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se čovek kako pokušava da drži zidove i spreči stvari da popadaju dok mu se trese i zanosi čitava njegova kuća u Kanavazi u Išikavi.

U pozadini se čuje ženski glas i plač deteta. Osoba koja je podelila klip potvrdila je kasnije da su svi članovi porodice bezbedni.

Više od 50 zemljotresa - uključujući i jedan magnitude 7,6 - potreslo je danas Japan. Na desetine zgrada je srušeno na zapadnoj obali zemlje gde su izdata upozorenja na cunami visine pet metara.

Bonus video:

01:50

RAZORNI ZEMLJOTRES U KINI, IMA MRTVIH: Spasioci tragaju za zarobljenima ispod ruševina

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.