DOKTORI PREGLEDALI ČOVEKA SA RAKOM, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Kada budete videli šta su mu našli u STOMAKU... (VIDEO)
Operacija, Foto: Printscreen/Youtube/BuzzFeedVideo

jezivo

DOKTORI PREGLEDALI ČOVEKA SA RAKOM, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Kada budete videli šta su mu našli u STOMAKU... (VIDEO)

Pacijent došao na pregled, doktori mu pronašli crve u stomaku

Objavljeno:

Doktori su tokom pregleda pronašli crve u stomaku pacijenta (70) obolelog od raka!

Pet parazitskih pljosnatih crva otkriveno je kako se izvija u žučnim putevima muškarca i kanalima koji pokreću digestivne tečnosti iz jetre u creva. Кineski lekari koji su lečili čoveka prijavili su da su pronašli crve koji žive u njegovom stomaku kad su izvršili proceduru koja je na kraju otkrila tumor u njegovom debelom crevu.

Kineski jetreni metilj, koji se često sreće u određenim oblastima istočne Azije, obično inficira žučne kanale osobe nakon što jedu sirovu ili nedovoljno kuvanu slatkovodnu ribu ili škampe.

Crvi su otkriveni slučajno kad je muškarac otišao u bolnicu da se podvrgne zahvatu koja podrazumeva da lekari ubace kameru kroz usta ili kroz kožu kako bi potražili probleme u gornjem delu stomaka.

Pacijentu je prethodno dijagnostikovan tip raka koji se razvija u debelom crevu, međutim, smatra se da to nema veze sa crvima.

Doktori su izvukli dva od pet crva koji mogu biti dužine 15 do 20 milimetara i širine tri do četiri mm - otprilike veličine spajalice.

Stanje je obično asimptomatsko, ali ako se ne leči može dovesti do upale jetre, kamena u žuči i raka žučnih kanala.

Najmanje 600 miliona ljudi širom sveta je u opasnosti od infekcije parazitskim crvima. Rizik je najveći u Кini, Кoreji i Vijetnamu gde su crvi endemski, a kulturne kulinarske prakse često uključuju jedenje sirove ili nedovoljno kuvane ribe.

Pacijent je nakon uklanjanja crva iz stomaka dobio lek za parazitske infekcije i hemoterapiju za rak koji su pronašli u njegovom crevu.

Ženi iz Australije, podsetimo, lekari su u mozgu otkrili živog crva dugačkog 8 centimetara.

Bonus video:

03:59

SLEDI NAM SCENARIO KAO PROŠLE JESENI? Korona bukti na popularnim turističkim destinacijama: Doktori predviđaju PRAVU EKSPLOZIJU

(Espreso/Dejli mejl/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.