ZAPROSIO JE U CENTRU RIMA, ALI OVAKAV SLED DOGAĐAJA NIJE OČEKIVAO: Ovu BRUKU teško da će moći da zaboravi (VIDEO)
Neuspela prosidba, Foto: Printscreen/TikTok/herclueless

au, kakava bruka!

ZAPROSIO JE U CENTRU RIMA, ALI OVAKAV SLED DOGAĐAJA NIJE OČEKIVAO: Ovu BRUKU teško da će moći da zaboravi (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda propala prosidba u Rimu...

Objavljeno:

Javna prosidba sa sobom nosi dosta rizika. Šta ako organizacija pođe po zlu ili vas lepša polovina odbije pred svima. Jedan momak je živ primer toga koliko za tren može da dođe do razočarnaja i stida.

U video koji je pregledalo oko 14 miliona ljudi, u centru Rima može da se vidi mladi par kako romantično pleše uz italijansku muziku lokalnog uličnog pevača. Momak po imenu Valerio odlučio je da u jednom trenutku prekine romantičan ples i klekne pred svojom devojkom. Iz džepa je izvadio verenički prsten dok su okupljeni prolaznici sa ushićenjem gledali i navijali.

Minuti su prolazili, devojka je počela da se smeje, kao i mladić, ali čuveno "Da" se nije čulo. Sve što je devojka izgovarala na italijanskom jeste da nije još uvek spremna, a zatim ga je samo upitala: "Da li smo zbog ovoga došli u Rim?"

Valerio koji je objavio video pod nazivom "Kada prosidba krene po zlu" napisao je jedina dobra stvar da zlatara "Kartije" u kojoj je kupio verenički prsten ima garanciju od 30 dana. Komentari ljudi, uglavnom žena bili su jednoglasni kada je reč o prosidbi na javnom mestu. Dosta stresa i pritiska prema drugoj strani, kao i nespremnost ili pogrešan trenutak, neke su od stvari koje bi mogle da dovedu do "Ne".

Pogledajte kako je izgledala ova prosidba u videu:

@herclueless Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless ♬ original sound - herclueless

Bonus video:

00:24

Prosidba na koncertu Zeljka Vasica

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.