"ALEKSANDRE, JA NEMAM NOGE": Ilijana snimila trenutak JEZIVE NESREĆE, njene reči će vas OSTAVITI U SUZAMA (VIDEO)
Ilijana, Foto: Printscreen/Youtube/Sigmalive

potresno

"ALEKSANDRE, JA NEMAM NOGE": Ilijana snimila trenutak JEZIVE NESREĆE, njene reči će vas OSTAVITI U SUZAMA (VIDEO)

Aleksandar i Ilijana izgubili su kontrolu nad automobilom zbog velike brzine nakon čega su izleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu

Objavljeno:

Mladić i devojka ostali su bez nogu u saobraćajnoj nesreći koja se na Božič dogodila u Perami na Krfu!

Aleksandar (28) i Ilijana (22) izgubili su kontrolu nad automobilom zbog velike brzine nakon čega su izleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu. Devojka je mobilnim telefonom snimila trenutak kad se na brzinomeru vidi da se vozilo kreće brže od 200 kilometara na sat, ali i sam momenat saobraćajne nesreće.

Ilijanine reči iz bolnice oduzimaju dah.

- Sve se dogodilo momentalno! Pogledala sam dole i uzela noge u ruke i rekla: "Aleksandre, ja nemam noge". Naišli smo na krivinu, ali da smo umesto 210 vozili 110 km/h možda bih imala obe noge i bilo bi mi bolje. Mnogo smo jurili - navodi Ilijana.

Vozilo je naletelo na mesto gde se zaštitne šipke spajaju nakon čega su kao žileti prošle kroz automobil i odsekle noge mladiću i devojci.

- Moj mobilni telefon se isključio nakon praska. Mama ga je pronašla posle nesreće. Aleksandrov telefon se oglasio: "Mora da ste učestvovali u saobraćajnoj nesreći. Treba li vam pomoć?" Mi smo vikali da nam treba, ali verovatno se nije čulo - rekla je devojka i dodaje da su je vatrogasci izvukli iz smrskanog automobila sa nogama u rukama.

Ilijana navodi da su joj rekli da se na putu do bolnice molila i dozivala ime svoje ćerke.

- Dolazi psihijatar i pokušava da mi kaže da nemam noge. Ja sam se namestila i rekla: "Vidi, znam da nemam noge, držala sam ih u rukama" - rekla je devojka.

Aleksandar je izgubio jednu nogu i lekari se bore da mu sačuvaju drugu.

Bonus video:

00:29

Teška saobraćajna nezgoda tokom noći dogodila se kod Prijepolja

(Espreso/Prototema/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.