UŠLA JE U AUTO-PERIONICU, A 1 MUŠKARAC JE ODMAH POČEO DA PLAČE OD SMEHA: Spustila je pogled ka GRUDIMA i videla...
Foto: Printscreen/TikTok/@tyler.tyburski

hit

UŠLA JE U AUTO-PERIONICU, A 1 MUŠKARAC JE ODMAH POČEO DA PLAČE OD SMEHA: Spustila je pogled ka GRUDIMA i videla...

Bila sam uverena da se svi dive mojoj lepoti sve dok nisam pogledala ka svojim grudima i pocrvenela od stida

Objavljeno: 23:52h

Tejlor Loren je tiktokerka koju na ovoj mreži prati više od 300.000 ljudi. Ova plavokosa lepotica često privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Mešutim, uprkos svog samopouzdanju i izgledu Tejlor je priznala da se i njoj dešavaju situacije kada bi najradije u zemlju propala od stida.

Nezgoda u auto-perionici

Kako je ispričala u video snimku koji je postavila na ovoj društvenoj mreži nedavno je imala jednu vrlo neprijatnu situaciju koja joj se dogodila u auto-perionici gde je prala svoj luksuzni automobil.

- Bila sam baš slatko obučena u trenerku i bodi koji je imao duboki dekolte. Dok sam čekala da se auto osuši primetila sam da svi zure u mene. Bila sam uverena da se svi dive mojoj lepoti sve dok nisam pogledala ka svojim grudima i pocrvenela od stida. Moja desna dojka je bukvalno ispala iz dekoltea i visila je napolju. Mladić pored mene me je pogledao i osmehnuo se kao i radnik u perionici. Htela sam da propadnem u zemlju od sramote - priznala je Tejlor.

Na brzu je popravila dekolte i nasmejala se samoj sebi. Ona ističe da je svesna da se nezgode dešavaju iako ona ne volim ovakvu vrstu pažnje.

- Ako ste bili čovek u Audi A4 pored mene u perionici juče, dobili ste besplatan šoua. Obično ljudi plaćaju za ovo, zar ne? Mislim da mi je ipak vreme za novi bodi - rekla je ona na kraju uz osmeh.

Ova nezgoda je podsetnik da čak i najsamouverenije osobe mogu doživeti neprijatne situacije, ali je važno zadržati smisao za humor. Ona je pokazala da je sposobna da se našali na svoj račun i da se izdigne iznad neprijatnosti.

Usledili su brojni komentari ispod njenog posta.

- Zašto ti niko nije rekao šta se dešava?

- Vreme je da promeniš auto-perionicu.

- Nemoj da se nerviraš, nezgode se dešavaju. I meni se dogodilo nešto slično.

- Mogu samo da zamislim koliko su muškarci uživali u pogledu.

- U kojoj auto-perionici pereš kola? Setio sam se da bih i ja mogao da dođem da operem svoj auto - bili su neki od komentara na njen post.

Bonus video:

05:52

BIBA STRUJA PONOVO STAVLJA ŽIVOT NA KOCKU: Pustiću 1.000.000 volti kroz telo i istopiti cipele! SRBIJA U ŠOKU POSLE OVE IZJAVE

(Espreso/Srećna Republika/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.