UBILI NJENU MAJKU, PA IMALI ODNOSE! Smislila je PAKLENI PLAN iza koga se krije priča koja će vas NAJEŽITI... (FOTO)
Džipsi Rouz Blanšar, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ LAW&CRIME NETWORK

JEZIVA ISPOVEST

UBILI NJENU MAJKU, PA IMALI ODNOSE! Smislila je PAKLENI PLAN iza koga se krije priča koja će vas NAJEŽITI... (FOTO)

Džipsi Rouz Blenčard priznala je krivicu za drugostepeno ubistvo svoje majke, Klodin 'Di Di' Blenčard, u julu 2016

Objavljeno:

Majka devojke Džipsi Rouz Blanšar, Di Di, lažno je tvrdila da njena ćerka pati od različitih bolesti sve dok Džipsi nije smislila pakleni plan da njen dečko ubije njenu majku 2016. godine.

Džipsi Rouz Blenčard priznala je krivicu za drugostepeno ubistvo svoje majke, Klodin 'Di Di' Blenčard, u julu 2016. Ona je osuđena na 10 godina zatvora, dok je njen bivši dečko Nikolas Godežon osuđen za ubistvo prvog stepena i dobio je doživotnu kaznu zatvora. Sada, nakon što je odslužila 85% svoje kazne prema zakonu države Misuri, Džipsi Rouz bi trebalo da bude puštena iz zatvora 28. decembra, prenosi NY Daily News.

Džipsi Rouz je bila žrtva "Minhauzenovog sindroma", što je slučaj kada negovatelj više puta traži medicinsku pomoć zbog lažne, preuveličane bolesti druge osobe. Ubistvo Di Di i njeno postupanje sa ćerkom izazvalo je interesovanje širom sveta. Mnogi brane Džipsi jer tvrde da je bila žrtva i da nije imala izbora. Priča je inspirisala brojne autore dokumentarnih filmova, a Džipsi Rouz je čak dala više intervjua iz zatvora. U jednom je izrazila nezadovoljstvo zbog serije koja je nastala n ovu temu. Takođe u intervjuu snimljenom 2017. godine, rekla je: "Čvrsto verujem da bez obzira na sve, ubistvo nije u redu, ali u isto vreme ne verujem da zaslužujem toliko godina koliko sam dobila u zatvoru."

Džipsi Rouz se udala za Rajana Skota Andersona u junu 2022. Ona tek nakon izlaska iz zatvora treba da otkrije kako su se upoznali. Međutim, tokom svog boravka u zatvoru imala je više "kandidata" za dopisivanje, što je otkrila u svojim intervjuima. Džipsi Rouz već ima planove nakon izlaska iz zatvora. Takođe biće objavljena knjiga o njoj 9. januara 2024. pod nazivom "Objavljeno: Razgovori uoči slobode", a izdavačka kuća je saopštila da Džipsi Rouz "konačno" može da podeli svoju istinu.

Šta se desilo sa Džipsi?

Majka Di Di je godinama uveravala i Džipsi Rouz i javnost da je Džipsi izuzetno bolesna. Rekla je lekarima da njena ćerka boluje od raka, epilepsije, oštećenja vida, sluha, mišićne distrofije, kvadriplegije i još mnogo toga. Kao rezultat toga, Džipsi je bila primorana da koristi isključivo invalidska kolica, da se hrani uz pomoć sonde i da bude ošišana na ćelavo kako bi svi poverovali u bolest.

Kada bi Džipsi Rouz pokušala da ide protiv volje svoje majke hodajući ili insistirajući da nije bolesna, majka bi je kaznila. U međuvremenu, donacije koje je su majka i ćerka dobijale zbog njene navodne bolesti postale su izvor prihoda za porodicu. Takođe javnost je verovala da Džipsi ima sedam godina i njih dve su čak dobila kuću koju im je poklonila humanitarna organizacija. Džipsi je rođena 1991. godine, ali njena majka je falsifikovala njen rodni list tako da je pisalo da je rođena 1995. godine.

Devojka
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ENTERTAINMENT TONIGHT

Kako je upoznala momka koji je ubio njenu majku?

Kada je Džipsi mala oko 21 godinu, prvi put je stupila u kontakt sa Nikolasom Godežonom, tada 23-godišnjakom, na hrišćanskom veb sajtu za upoznavanje. Tokom naredne tri godine, njih dvoje će održavati kontakt. U junu 2015, Godežon je posetio Springfild, Misuri, sa namerom da ubije njenu majku Di Di i pobegne sa Džipsi. Pri dolasku, Nikolas je otišao da se prijavi u motel sve dok Džipsi nije potvrdila da Di Di spava. Zatim se ušunjao u njenu sobu i izbo Di Di 17 puta. Nakon toga, Nikolas i Džipsi su imali odonse u njenoj sobi.

Nikolas i Džipsi su 14. juna napustili Springfild i otišli ​​autobusom za Big Bend, Viskonsin, da bi se sakrili od policije. Nikolas je takođe objavio uznemirujući sadržaj sa Di Di-ne stranice na Fejsbuku, koji je upozorio njene prijatelje i komšije i naveo vlasti da otkriju telo istog dana. Istražitelji su utvrdili da je Di Di ubijena nekoliko dana pre nego što je njeno telo pronađeno.

Bonus video:

07:43

POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

(Espreso/NY Daily News/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.