UČITELJICA MATEMATIKE DONIRALA BUBREG NEPOZNATOM ČOVEKU: Dirnula je praznična želja njegovog sina, NIJE OKLEVALA
Foto: Printscreen/X/GoodNewsCorres1

SVAKA JOJ ČAST

UČITELJICA MATEMATIKE DONIRALA BUBREG NEPOZNATOM ČOVEKU: Dirnula je praznična želja njegovog sina, NIJE OKLEVALA

Njihov susret protekao je uz vidnu zahvalnost spasenog čoveka i primetnu skromnost učiteljice

Objavljeno:

Dobra dela uvek i iznova nas mogu razgaliti i oduševiti. Ona ostavljaju osećaj sreće i dozu neverice, bilo da se radi o nečemu što se dešava u našoj zemlji i blisko nam je ili pak negde daleko u svetu. Jedan takav primer objavljen je na mreži X uz opis koji u isto vreme i kida i leči dušu.

Na snimku se vidi jedna učiteljica koja u bolničkoj odeći i uz prikačenu infuziju ulazi u bolničku sobu da po prvi put vidi i upozna čoveka kojem je donirala svoj bubreg.

Osim oduševljenja zbog plemenitog čina da je neko u stanju nepoznatoj osobi da donira svoj organ, detalji ovog primera su oni koji ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Naime, ova učiteljica matematike svojim plemenitim činom spasila je život čoveku, ali i ispunila najveću želju njegovom malenom sinu koji je imao samo jednu želju za Božić - zdravog tatu.

Njihov susret protekao je uz vidnu zahvalnost spasenog čoveka i primetnu skromnost učiteljice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video: PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.