ČUVENI KUVAR OGOLIO DUŠU, PROGOVORIO O BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Emotivna ispovest će vas ostaviti u SUZAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymail/DaveMyers

pOTRESNO

ČUVENI KUVAR OGOLIO DUŠU, PROGOVORIO O BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Emotivna ispovest će vas ostaviti u SUZAMA (VIDEO)

Poznati kuvar Dejv Majers rastužio je fanove tokom Božićnog Specijala Čupavih Bajkera njegovom pričom o borbi sa zdravstvenim problemima

Objavljeno:

Šezdesetšestogodšnji kuvar Dejv Majers, deo dvojca Čupavi Bajkeri, podelio je nove informacije o raku koji mu je dijagnostifikovan pre nekoliko meseci.

Iako je specijal fokusiran na recepte i njihovu ljubav prema hrani, Dejv priča i o njegovoj borbi sa rakom, ali i deli neke do sad neviđene slike i snimke nastale tokom lečenja.

On i njegova žena Lilijan osvrnuli su se na trenutak kad su saznali da je Dejv bolestan:

"Ne mogu da se setim vožnje nazad (od doktora), kao da se ceo svet srušio" rekle je Lilijan i dodala: "Mnogo je teško, gledati nekoga kako se muči tokom terapija".

O tome žašto nije rekao koji tip kancera ima, Dejv je rekao da ne želi da bude osuđivan, i dodao kako su svi na internetu doktori, a on nije spreman na to.

"Reč je ono čega se ljudi plaše"

"Nisam mogao da verujem na početku, odbijao sam da poverujem. A i ta reč, ona je ono čega se plašimo. Prvi deo hemoterapija me je uništio, već na drugoj turi terapija kosa mi je otpala. Izgubio sam apetit, hrana mi se smučila. Mnogo je teško." izjavio je Dejv.

Dejv je objasnio kako je ono što ga je držalo bila želja za preživljenjem, iz nedelje u nedelju se borio sa svim propratnim problemima hemoterapije.

Tokom specijala pričao je i o njegovom trenutnom stanju, te kako se oseća dosta bolje i da je nakon 37 hemoterapija napokon ponovo seo na svoj motor.

"Znala sam da ce se moj muž se vratiti. Kao da se desilo neko čudo, jer smo misli da se to neće desiti, skakao je od sreće kao dete." dodala je Lilijan.

Ovo emotivno otkriće je raznežilo fanove, ali i oduševilo to što otvoreno priča o borbi sa ovom opakom bolesti.

Bonus video:

03:54

PORTAL KURIR ZDRAVLJE PRUŽA MNOŠTVO DRAGOCENIH INFORMACIJA! Urednica: Svaki dan najnovije vesti uz konsultacije sa stručnjacima

Espreso/Dailymail/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.