LEPOTICA PRODAJE NEVINOST ZA MASNU LOVU: Kad čujete CIFRU neće vam biti DOBRO, bogati POLITIČAR prvi u TRCI (FOTO)
Laura, Foto: Društvene mreže

KOLIKO BISTE VI NOVCA DALI?

LEPOTICA PRODAJE NEVINOST ZA MASNU LOVU: Kad čujete CIFRU neće vam biti DOBRO, bogati POLITIČAR prvi u TRCI (FOTO)

Kako bi se uverio da je prava devica, pobednik aukcije moći će sa sobom da povede lekara, a sa Laurom će se morati da se nađe u Nemačkoj iz pravnih razloga

Objavljeno:

Dvadesetogodišnja Britanka Laura ponudila je nedavno svoju nevinost na aukciji, pa je zainteresovala pripadnike londonske elite, među njima i nekog bogatog političara.

Tako barem pišu tamošnji mediji, koji u nastavku navode da se Laura prijavila na internet stranici Cinderella Escorts na kojoj se mnoge mlade devojke nadaju da će dobro unovčiti nevinost.

Trenutna ponuda za Lauru iznosi milion i dve stotine hiljada evra.

"Prodajem nevinost jer želim živeti luksuznim stilom života. Želim samostalno da finansiram studiranje i pritom da pomognem svojoj majci sa invaliditetom", navela je atraktivna mlada Britanka.

Kako bi se uverio da je prava devica, pobednik aukcije moći će sa sobom da povede lekara, a sa Laurom će se morati da se nađe u Nemačkoj iz pravnih razloga.

 Laura
Laurafoto: Društvene mreže

"Mišljenja sam da bi svaka žena trebala imati pravo da odluči što želi činiti sa svojim telom bez osuda drugih ljudi. Trenutno sam na univerzitetu i verujem da će mi taj novac pomoći da se usresredim na edukaciju. Takođee, deo sredstava planiram iskoristiti kako bih pokrenula sopstveni biznis", poručila je.

Što se anonimnog političara tiče, upravo je on i bio taj koji se isprsio sa ponudom od milion i dve stotine hiljada evra, a hoće li ga Laura naposletku učiniti svojim prvim muškarcem, verovatno će se znati do Božića.

Naima, mlada Britanka je kazala da otprilike u to vreme namerava da zaključi aukciju i da se preda bogatom strancu.

Bonus video:

01:01

PEVAČ U CENTRU SKANDALA SKINUO MRAK POZNATOJ PEVAČICI: Dušica OTKRILA u emisiji uživo - On mi je bio PRVI (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ net.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.