BOGATI BIZNISMEN OTET IZ SVOG DOMA ZAJEDNO SA SUPRUGOM: Kidnapovalo ga 15 muškaraca, bili obučeni kao POLICAJCI?
Kolin Armstrong, Foto: Handout / AFP / Profimedia

otmica

BOGATI BIZNISMEN OTET IZ SVOG DOMA ZAJEDNO SA SUPRUGOM: Kidnapovalo ga 15 muškaraca, bili obučeni kao POLICAJCI?

Kolin Armstrong, koji je osnivač kompanije za snabdevanje poljoprivrednim proizvodima u Ekvadoru, navodno je otet iz svoje kuće zajedno sa svojom partnerkom

Objavljeno:

Britanski biznismen Kolin Armstrong otet je iz svog doma u Ekvadoru. Njega je kidnapovalo oko 15 muškaraca, javljaju lokalni mediji.

Kolin Armstrong, koji je i počasni konzul Velike Britanije u Gvajakilu, navodno je u subotu ujutru odveden sa ranča koji poseduje u provinciji Los Rios, zajedno sa svojom partnerkom.

Lokalni mediji navode da su kriminalci prerušeni u policajce nasilno ušli na imanje 78-godišnjaka i oteli njega i njegovu partnerku, koja je državljanka Kolumbije.

Britanska kancelarija za spoljne poslove i razvoj potvrdila je da je u kontaktu sa ekvadorskim vlastima nakon nestanka jednog Britanca, ali nije potvrdila njegov identitet niti lokaciju potencijalnog zločina.

Policija Ekvadora je u saopštenju navela da izvršavaju "operativne i istraživačke zadatke" nakon "navodnog krivičnog dela protiv jednog biznismena koji se dogodio u subotu ujutro", ali nisu spomenuli Armstronga po imenu.

Jedna žena je na društvenim mrežama podelila video u kojem tvrdi da pokazuje posledice otmice u kući Armstronga. Na snimku, koji su objavile ekvadorske novinske kuće, vidi se razbijen štok od vrata i osušena krv na krevetu u imanju.

Armstrong je osnivač firme "Agripac", kompanije za snabdevanje poljoprivrednim proizvodima u Ekvadoru, osnovane 1972. godine.

On je takođe vlasnik imanja Tupgill Park od 500 jutara, koje ima preko 50 ljudi na platnom spisku.

Bonus video:

08:15

DA LI ĆE U MAKEDONIJI UVESTI SMRTNU KAZNU? Predsednica Makedonske asocijacije novinara UŽIVO: Nova otmica izazvala još veći STRAH

(Espreso/Telegraf/ I.N./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.