MLADA MAJKA IZ RUSIJE SKOČILA PRAVO U SMRT: Posvađala se sa MUŽEM, pa se desio HOROR
Policijska traka, Foto: EPA/Tracie van Auken

užas

MLADA MAJKA IZ RUSIJE SKOČILA PRAVO U SMRT: Posvađala se sa MUŽEM, pa se desio HOROR

Prvi izveštaji o incidentu opisali su majku dvoje dece kao da se "borila za život' nakon što je pronađena na trotoaru njenog otmenog kvarta

Objavljeno:

Majka dvoje dece Alina Pejdž (35) ubila se skočivši sa krova luksuzne stambene zgrade u Njujorku nakon svađe sa suprugom, otkriva britanski "Dejli mejl".

Alina je pala u četvrtak uveče sa krova 36. sprata raskošnog nebodera na Aper Ist Sajdu u kom je živela, nakon neslaganja sa svojim partnerom, ortopedskim hirurgom Brajanom Pejdžom, tvrde izvori.

Nejasno je oko čega su se svađali, ali je telo Aline pronađeno sa teškim povredama, navela je njujorška policija.

Zgrada ima terasu na krovu, a izvori su potvrdili za "Dejli mejl" da se smatra da je Alina skočila sa najviše tačke.

Njujork
Njujorkfoto: Profimedia

Portparol njujorške policije rekao je za britanski tabloid da su povrede „u skladu sa padom“ i da nije bilo znakova zločina u smrti, ali se istraga nastavlja.

Prvi izveštaji o incidentu opisali su majku dvoje dece kao da se "borila za život' nakon što je pronađena na trotoaru njenog otmenog kvarta.

Policija je potvrdila da su njene povrede posledica pada sa „visoke visine“. Ona je hitno prebačena u bolnicu, ali je po dolasku proglašena mrtvom nakon što je podlegla povredama.

Bolnica
Bolnicafoto: Printscreen/Tanjug/AP

Mlada majka se sa suprugom preselila u Veliku jabuku 2021. sa njihovo dvoje dece iz grada Templ u Teksasu.

Činilo se da porodica živi luksuznim životom, jer izvori tvrde da je Alina izašla iz stana para, čija renta iznosi 7.500 dolara mesečno, nakon svađe sa suprugom.

Alina iz Rusije udala se za Brajana 2007. i redovno je objavljivala svoju ljubav prema svom novom domu u Njujorku i delila slatke snimke svoje porodice.

Društveni mediji mlade mame prepuni su nasmejanih, porodičnih fotografija sa Brajanom i njihovo dvoje dece.

Prema veb stranici luksuznog nebodera u kom je živela, zgrada se može pohvaliti "'veliko uokvirenim ulazom sa 24-časovnim vratarom, uređenim vrtovima sa blistavom fontanom, elegantnim dvospratnim lobijem, uređenom terasom za sunčanje na krovu sa očaravajućim panoramskim pogledom na reku i grad."

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso / Blic / Nataša Ivanković / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.