"NE DOBIJAMO MI MILIONE": Penzionerka se žalila PUTINU zbog CENA, on uradio nešto što skoro NIKAD NE RADI (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/Daily Mail

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

"NE DOBIJAMO MI MILIONE": Penzionerka se žalila PUTINU zbog CENA, on uradio nešto što skoro NIKAD NE RADI (VIDEO)

Putin se na konferenciji izvinio penzionerki koja se žalila na cenu jaja

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je retko izvinjenje nakon što mu se jedna penzionerka požalila na cenu jaja. Tokom tradicionalne Putinove sesije pitanja i odgovora na kraju godine sa medijima i građanima koji su se javljali iz cele Rusije, prikazana je penzionerka Irina Akopova kako sedi za svojim kuhinjskim stolom i obraća se predsedniku putem video veze.

Požalila se da su jaja, pileća prsa i krilca naglo porasle. "Vladimire Vladimiroviču, smilujte se nama penzionerima! Mi ne dobijamo milione. Rešite to - nemamo kome da se obratimo. Veoma sam vam zahvalna, računam na vašu pomoć", rekla je ona, prenosi Rojters.

Fordova velika akcija je u toku. Posetite naše salone širom Srbije i proverite ekskluzivne ponude.

Pitanje je odražavalo stvarnu zabrinutost Rusa oko troškova života, a pojavilo se nakon što je Putin već priznao da bi inflacija ove godine mogla da se približi 8%. "Izvinjavam se zbog ovoga, ali ovo je neuspeh u radu vlade... Obećavam da će se situacija popraviti u bliskoj budućnosti", odgovorio je ruski predsednik.

Bonus video:

01:36

AMERIKA BILA INICIJATOR RAZGOVORA IZRAELA I RUSIJE? Branković analizira: Putin izneo upozorenje, a ovo je bio cilj Netanjahua!

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.