MIHAILO (10) DANIMA BIO BEZ HRANE I VODE OKRUŽEN BUBAŠVABAMA: Ono što je Natalija uradila DETETU se i danas PAMTI..
Bubašvabe, Foto: Suzi Eszterhas / Minden Pictures / Profimedia

strašno!

MIHAILO (10) DANIMA BIO BEZ HRANE I VODE OKRUŽEN BUBAŠVABAMA: Ono što je Natalija uradila DETETU se i danas PAMTI..

Majka zaključala Mihaila iz Moskve osam dana bez hrane i vode

Objavljeno:

Priča o desetogodišnjem dečaku Mihailu iz Moskve u Rusiji, koji je osam dana bio zaključan bez hrane i vode u kući punoj bubašvaba uznemirila je javnost. Iako sama po sebi već potresna priča, ono što je dodatno uznemirilo ljude bilo je saznanje da je to uradila njegova majka.

Nataliju Azarenkovu (31) pre tri godine je počinila nemar prema rođenom detetu, a koji je obišao čitav svet, Tom prilikom, ona je mališana ostavila samog u stanu bez hrane i vode, okruženog smradom i insektima, dok je navodno bila u poseti prijateljima. Moskovska policija odmah ju je uhapsila a nesrećno dete je hitno prebačeno bolnicu na ispitivanje. Tvrdeći da je pogrešila i da će se popraviti, molila je da ne ostane bez starateljstva nad sinom.

Zaključan i zanemaren, molio komšije da ne zovu policiju

Komšije su čule dečaka kako doziva upomoć nakon što je četiri dana bio zaključan u vikend-naselju Peredelkino, 20 kilometara od centra Moskve. Mihail ih je preklinjao da ne zovu policiju, jer se bojao da će ga smestiti u dom i da više nikad neće videti majku.

Dete plače
foto: Profimedia

On je ispričao da mu je majka ostavila pirinač, ali ne i vodu za kuvanje, i da mu je na odlasku rekla da ide da prošeta psa. Dok nije bila tu, pas je očigledno nestao i ona ga je tražila, dok je dečak bio zarobljen u kući bez struje, hrane i vode, pisao je tad portal "Dejli mejl".

Komšije su mu preko terase stana iznad njegovog spuštali hranu i sok, ali pošto se majka nije vratila ni narednog dana, pozvali su policiju, strepeći za njegov život. Bilo je to petog dana nakon što je majka nestala

- Ne mogu da shvatim kako je dete preživelo ovde pet dana. Sve vrvi od bubašvaba, muva, gadno zaudara– rekao je tada komšija Dmitrij, koji je bio prisutan kad je policija obila vrata.

Ruska policija, Brjansk, Rusija, Pucnjava
foto: PrintScreen/ X/ ТАСС

Majka molila da joj ne uzimaju dete

Međutim, uprkos svemu što je preživeo, dečak, kome je otac umro pre dve godine, privržen je majci"

Policija je Nataliju brzo našla i uhapsila je dok je šetala psa. Ona je priznala da je zaključala sina u stanu, ali tvrdi da mu je ostavila dovoljno pirinča za dva dana. Navodno je bila s prijateljima, ali nije objasnila zašto ga je toliko dugo ostavila samog.

Nakon što je shvatila da joj je zbog poteza koji je napravila pretila kazna zatvora i lišavanje starateljstva nad detetom, molila je nadležne da to toga ne dođe.

- Potreban mi je moj sin. Popraviću se – rekla je ona tom prilikom.

Bonus video:

02:58

KOJI SU PRVI ZNACI DA JE DETE PREŽIVELO NEKI VID ZLOSTAVLJANJA? Stručnjaci upozoravaju na NAJSTRAŠNIJU ČINJENICU

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.