"DANAS SAM LUDA, HOĆU DA UBIJEM NEKOG...": Jezive reči POMAHNITALE UČENICE koja je jurila nastavnicu da je IZBODE!
Francuska policija, Foto: ap

UŽAS!

"DANAS SAM LUDA, HOĆU DA UBIJEM NEKOG...": Jezive reči POMAHNITALE UČENICE koja je jurila nastavnicu da je IZBODE!

Kako je rekla jedna učenica iz razreda, devojčica se prošle nedelje posvađala sa nastavnicom engleskog jer joj je oduzela mobilni tokom časa

Objavljeno:

Devojčica (12) koja je juče nožem pokušala da ubije nastavnicu engleskog u jednoj školi u Renu, prethodno je pred drugovima iz razreda pretila da će da napravi haos.

"Danas sam luda. Hoću da ubijem nekog, sve đake kojima se ne sviđam i ovu osobu ispred sebe. Šta se dogodilo u Arasu, dogodiće se i ovde", rekla je devojčica uoči napada, saopštilo je tužilaštvo.

Prema navodima nadležnih, dete je u školu stiglo oko 9.30 časova, naoružana oštricom dugom 17 centimetara. Ona je tokom časa nasrnula na nastavnicu, sa namerom da je ubije, piše Le Figaro.

Đaci su u panici počeli da beže, a za njima i nastavnica, koju je devojčica pomahnitalo jurila, sve vreme mašući oštricom. Drugi nastavnik uspeo je da nastavnicu uvuče u svoju učionicu, a drugi radnici škole su uspeli da savladaju devojčicu i otmu joj nož.

Devojčica "opasna po sebe"

Ubrzo su na lice mesta stigli policija, vatrogasci i ekipe hitne pomoći. Kako je dete mlađe od 13 godina i policija ne sme da je privede, ona je prebačena u bolnicu.

Tokom razgovora sa psihijatrom ustanovljeno je da je devojčica "opasna po sebe" i da njeno stanje zahteva "specijalno okruženje", saopšteno je iz tužilaštva.

Devojčica je nakon toga hospitalizovana.

Kako je rekla jedna učenica iz razreda, devojčica se prošle nedelje posvađala sa nastavnicom engleskog jer joj je oduzela mobilni tokom časa.

Bonus video:

11:59

DECI KOJA SU BILA IZLOŽENA NAJVEĆIM TRAUMAMA, ŠKOLA JE POČELA DRUGAČIJE Slavica Đukić Dejanović o početku škole

(Espreso/ Blic/ Le Figaro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.