ALEKSANDRU SE PRE 3 GODINE IZBUBIO SVAKI TRAG, OD MLADIĆA NI GLASA... Majka i dalje NE GUBI NADU, njene reči KIDAJU
Aleksandar Venturelija, Foto: Printscreen/Facebook/Roberta Carassai

NESTANAK

ALEKSANDRU SE PRE 3 GODINE IZBUBIO SVAKI TRAG, OD MLADIĆA NI GLASA... Majka i dalje NE GUBI NADU, njene reči KIDAJU

Porodica nikada nije gubila nadu da će ga pronaći živog, ali su isto tako ljuti jer iz policije kažu da "ništa više ne mogu da urade"

Objavljeno:

Aleksandar Venturelija, tada 21-godišnjak, iz Sasoula nestao je 5. decembra 2020. godine i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je mrtav, ali njegova majka ne želi da veruje u to.

"Moj sin je živ, ali ga drže negde, protiv njegove volje", navela je majka, Roberta Karasijo.

Porodica iz Italije nikada nije gubila nadu da će ga pronaći živog, ali su isto tako ljuti jer iz policije kažu da "ništa više ne mogu da urade".

Majka se obratila direktno komesaru policije kako bi došla do nekih novih informacija, međutim, rekli su joj da niko ne može ništa više da uradi.

Aleksandar Venturelija
foto: Printscreen/Facebook/Roberta Carassai

Novi izveštaji koji su stigli o Aleksandru dolaže iz Holandije, ali je bilo i nekih iz Italije. Nažalost, kako majka navodi, nikada nije bilo dovoljno strpljenja da se sve to detaljno istraži.

"Četiri meseca nakon što je Aleksandar otet, predala sam njegov telefon policiji da detaljno istraži i prijavila slučaj. Tužilac nikada nije želeo da me sasluša do kraja. Probali su jednom da ga nađu, posle još jednom. Deluje mi kao da su odmah hteli da slučaj stave u arhivu. Ali ja ne gubim nadu da ću opet zagrliti sina", rekla je majka, prenosi Fanpage.

Bonus video:

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso/ Telegraf.rs/ A.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.