KAO U KRIMI FILMOVIMA: Pedofil satanista ubio serijskog ubicu, a onda u zatvoru napao ubicu studentkinje
Zatvorenik, Foto: San Luis Obispo County Sheriff's Office

horor

KAO U KRIMI FILMOVIMA: Pedofil satanista ubio serijskog ubicu, a onda u zatvoru napao ubicu studentkinje

Studentkinja nestala 1996. godine, 2002. proglašena mrtvom

Objavljeno:

Pedofil satanista koji je ubio serijskog ubicu napao ubicu studentkinje u zatvoru: Haos u Kaiforniji

Zatvorenik iz Kalifornije koji služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svog cimera serijskog ubice, zvanično je optužen za ubadanje nožem osuđenog ubice studentkinje Kristin Smart, Pola Floresa.

Kalifornijsko odeljenje za kazne i rehabilitaciju (CDCR) ove nedelje je identifikovalo Džejsona Badroua (43) kao osumnjičenog za napad na Floresa 23. avgusta u državnom zatvoru. On je optužen za ubistvo u pokušaju, prenosi CBS News.

Ko je Džejson Badrou?

Badrou, osuđeni ubica i seksualni predator, postao je poznat 2021. kada je ubio svog cimera iz ćelije i serijskog ubicu Rodžera Kibea. Badrou već služi dve doživotne kazne bez mogućnosti uslovnog otpusta, zbog fatalnog davljenja svoje bivše devojke 2010. i zbog fatalnog davljenja Kibea. Badrou je takođe osuđen za seksualni napad na maloletnicu u okrugu Riversajd 2004.

Napad se odigrao u avgustu, osam meseci nakon što je Flores proglašen krivim za ubistvo Kristin Smart. U to vreme, Floresov advokat, Harold Mesik, rekao je za Okigen.com da je njegov klijent prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali mu je kasnije stanje vraćeno na "optimalno".

"Zvaničnici državnog zatvora završili su istragu o pokušaju ubistva zatvorenika Pola Floresa, čoveka za koga se smatra da je odgovoran za smrt Kristin Smart", rekla je portparol policije.

"Otprilike u 10.00 u sredu, 23. avgusta 2023, osoblje videlo je Floresa kako pada na zemlju između rekreativnog dvorišta i medicinske klinike. Osoblje je naredilo svima da siđu i pozvalo je medicinsku pomoć. Flores je prevezen u spoljnu bolnicu u teškom stanju, a vraćen je dva dana kasnije. Osumnjičeni Džejson Badrou je otkriven u blizini sa oružjem. On se predao osoblju bez incidenata. Niko drugi zatvorenici ili osoblje nisu povređeni."

Presuda, Osuđenici
foto: San Luis Obispo County Sheriff's Office

Badrou je inače samoproglašeni "satanista". Iznad desne obrve ima istetovirane brojeve tri šestice.

Flores trenutno služi 25 godina do doživotne u državnom zatvoru Pleasant Vallei zbog ubistva Kristin. Tada 19-godišnjakinja nestala je sa Kalifornijskog politehničkog državnog univerziteta u San Luis Obisku u maju 1996. godine. Proglašena je mrtvom 2002. godine.

Bonus video:

00:18

Karić Osman došao sinu Stefanu u zatvor

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.