DARIJA IMA LICE ANĐELA I ZA NJOM SE SVI OKREĆU! Muškarci kada joj VIDE TELO ne bude im DOBRO, a ONA NE MARI ZA...
Darija Plužnikova, Foto: Printscreen Youtube Plužnikova GoB Channel

lepotica ili zver?

DARIJA IMA LICE ANĐELA I ZA NJOM SE SVI OKREĆU! Muškarci kada joj VIDE TELO ne bude im DOBRO, a ONA NE MARI ZA...

Darija Plužnikova je postala predmet rasprave na društvenoj mreži Tviter

Objavljeno:

Ruskinja, Darija Plužnikova je postala predmet rasprave na društvenoj mreži Tviter. No, iako većina ne zna ni kako joj glasi ime, svi tvrde da izgleda kao muškarac!

Tviter je doslovno poludeo za snimkom devojke koja u kratkoj haljinici i štiklama šeta ulicama, svakako da to nije nešto neuobičajeno, ali telo ove devojke je toliko istrenirano i razvijeno te zbog mišića mnogi misle da izgleda muškobanjasto. Iako je prelepa u licu, sa razvijenim butinama i jakim hodom, mnoge nije uspela da ubedi u to da je u pitanju prava žena.

Ljudi su toliko puta pregledali snimak na Tviteru da niko nije mogao da dođe do zaključka ni ko je ona, ali ni da li je zapravo u pitanju muškarac. U komentarima su uglavnom sugerisali na to da je previše muškobanjasta, a neki su čak rekli da im se i takva dopada.

Različitih je mišljenja, ali niko zapravo ne zna ni ko je Darija, kao i zašto je odlučila da se bavi baš bodibildingom.

Naime, Darija ima samo 22 godine i uspela je da transformiše svoje telo vežbajući u teretani.

I dok neki raspravljaju o tome da li je ova devojka muško ili žensko, njena životna priča je totalno drugačija od uobičajenih, a dokaz je da disciplinom možemo na promenimo sopstevni život, piše Dzen.ru.

Bila je teška zavisnica, a sada joj čak i muškarci zavide na kondiciji!

Darija se 3 godine bavi bodibildingom, a počela je tako što je upoznala svog, sada već, ličnog trenera Ivana, ali priča nije ni malo bajna. Naime, Darija je odrasla sama sa svojom majkom koja se trudila da je vaspitava i sumerava najbolje što može, ali njen otac je bio odsutan iz njihovog života. Zbog odsustva očinske figure, Darija je upala u loše društvo i odala se porocima, koristila je nedozvoljene supstance i živela potpuno nezdravim životom zbog kojeg je imala samo 46 kilograma i dijagnostikovana joj je anoreksija.

Njen život dobija zaokret onda kada upoznaje dečka po imenu Ivan, odmah mu se dopala, no, brinuo ga je njen način života i odlučio je da je odvede u teretanu.

Sposobna je da čučne sa težinom od 110 kg!

Darija je redovno počela da vežba i raskinula je sa štetnim navikama. Ivan je postao njen lični trener i pod njegovim vođstvom dobila je 26 kilograma mišića u roku od 3 godine, potpuno se oslobađajući svih zavisnosti.

Zatim je Plužnikova prošla obuku i postala profesionalni fitnes instruktor. Ivan joj je opet pomogao, ovaj put sa zapošljavanjem - otvorio je svoju teretanu i pozvao Dariju da radi tamo. Sada je Darija u sjajnoj sportskoj formi i zauzima visoka mesta na lokalnim turnirima, uključujući šampionate Podmoskovlja i Moskve.

Za kratko vreme od tri godine, Darija je postigla svoju idealnu fizičku formu, a sada joj se težina kreće oko 75 kg. Njene sposobnosti snage su impresivne: sposobna je da čučne sa težinom od 110 kg, izvede nožni potisak sa 240 kg, benč pres sa 65 kg i mrtvo dizanje sa 95 kg.

Bonus video:

01:24

MODNI FOTOGRAF JE SLIKAO VODITELJKU USRED EMISIJE! Otkrio trikove za lepši izgled, ALI JEDNA STVAR JE NAJVAŽNIJA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.