ZANOSNA PLAVUŠA JE POZNATA KAO "BOGOMOLJKA": Muškarce drogirala, pljačkala, a POZNATO i šta IM JE RADILA...
Foto: Facebook/Tiziana Morandi

DOLIJALA

ZANOSNA PLAVUŠA JE POZNATA KAO "BOGOMOLJKA": Muškarce drogirala, pljačkala, a POZNATO i šta IM JE RADILA...

Ženi je suđeno za pljačku, ranjavanje, posedovanje opojnih supstanci, nepravilnu upotrebu kreditnih kartica i izazivanje stanja nesposobnosti

Objavljeno: 20:46h

Ticijana Morandi iz Rončela u Italiji, poznatija kao "Bogomoljka iz Brianze" osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju 16 godina i pet meseci zbog drogiranja devetorice muškaraca u nameri da ih opljačka.

Prvostepena presuda je donesena 7. decembra od strane suda u Monci.

Javni tužilac, koji je tražio da kazna bude maksimalnih 15 godina, rekao je u odbranu ove fatalne plavuše da "nijedan muškarac nije umro, što je jasan rezultat ovog slučaja".

Ticijana Morandi
foto: Facebook/Tiziana Morandi

Međutim, sudija je presudio i osudio Ticijanu na 16 godina i pet meseci zatvorske kazne i na novčanu kaznu u iznosu od 11.000 evra.

Nakon što odsluži kaznu zatvora, ova plavuša će još tri godine biti na uslovnoj slobodi.

Ženi je suđeno za pljačku, ranjavanje, posedovanje opojnih supstanci, nepravilnu upotrebu kreditnih kartica i izazivanje stanja nesposobnosti, a kako je navedeno u policijskim izveštajima, žrtve su bili muškarci starosti od 28 do 80 godina.

Ticijana je muškarce mamila u barove preko društvenih mreža, a zatim ih terala da piju koktele u koje bi stavljala drogu, nakon čega ih je pljačkala.

Ticijana Morandi
foto: Facebook/Tiziana Morandi

Na društvenim mrežama se predstavljala kao žena koja nudi masaže, fotografije su joj bile fotošopirane, a stalno je bilo istaknuto da je uključena u prikupljanje novca za bolesnu decu. Ta priča je važila za starije muškarce, dok je mlađe zvala na večeru ili piće, prenosi Fanpage.

Kada su muškarci došli k sebi, već su bili u Hitnoj pomoći jer im je pozlilo od sedativa i malo čega su se sećali u vezi sa pomenutom ženom.

Najmlađa žrtva je 28-godišnji muškarac koji je nakon sastanaka sa Bogomoljkom seo za volan i doživeo nesreću kada se automobil zabio u ulaz jedne kuće.

(Espreso/Telegraf/Fanpage)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.