VEŽBALA JE U TERETANI, A ONDA JOJ JE TRENER PRIŠAO: Osramotio je ZA SVE PARE, ovakav BLAM neće moći da... (VIDEO)
Devojka u teretani, Foto: Printscreen/Instagram/Mightymettle

zadnjica za medalju

VEŽBALA JE U TERETANI, A ONDA JOJ JE TRENER PRIŠAO: Osramotio je ZA SVE PARE, ovakav BLAM neće moći da... (VIDEO)

Devojka sve vreme spravu za vežbanje koristila pogrešno, snimak izazvao salve smeha

Objavljeno:

Odlazak u teretanu za mnoge je bauk. Pojedini nemaju želje da provode sate nedeljno na tom mestu i ne žele da rade na poboljšanju svog zdravlja. Drugi smatraju to gubljenjem vremena, a tu su i oni koji misle da bez ličnog trenera, koji će ih neprestano kontrolisati, ne mogu ništa da postignu. Lični trener nije tu bez razloga, dok je veoma bitno da se vežbe na spravama obavljaju ispravno, inače trening nema efekta.

Nije mali broj devojaka koje su shvatile da su upravo teretane poprište zgodnih muškaraca. Tako pojedine koriste tu priliku kako bi se samo prošetale u uskoj odeći koja više otriva nego što pokriva.

Snimak koji je izazvao salve smeha na društvenim mrežama počinje devojkom koja je u uskim crvenim helankama i zelenom sportskom grudnjaku. Ona je ponosno zajahala spravu u pravom smislu reči, budući da je mislila da se tako koristi. Naime, sela je na kliznu spravu kao na ljuljašku, raširala je noge baš kao na klackalici i ponosno uz osmeh se klatila gore-dole, smatrajući da baš tako ta sprava treba da se koristi.

Trener koji stoji u blizini više nije mogao da gleda ovu devojku koja je puna sebe i koja se izlaže podsmehu drugih posetilaca teretane, pa je došao da joj pokaže kako se ispravno vežba. Na deo koji je devojka zajahala, on stavlja noge savijene u kolenima, oslonivši se upravo na njih. Takođe, on podlakticu stavlja na deo predviđen za to i onda kreće spravom da podiže kolena do grudi. Ta sprava je prvenstveno za vežbanje trbušnih mišića kao i nadlaktica, dok rade i ostali mišići. Devojka kada je videla koliko je grešila, samo je rukama prekrila lice od sramote, uz širok osmeh na svoj račun.

Video je dobio 305.000 sviđanja dok su se reakcije ređale.

- Ovde su preovladali prirodni instikti.

- Ma ona bolje izvodi vežbu, nije trebalo da je prekida, tako bi svi uživali u predstavi.

- Više mi se sviđa njen metod vežbanja.

- Ma zna ona kako se ta sprava koristi, već samo hoće da namami trenera.

- Mislim da ta sprava zaslužuje varijacije na temu, ni devojka nije pogrešila.

- Eto zašto ja ne idem u teretanu, samo mi još fali da se ovako brukam.

- Ona pogrešno drži i ruke, ne samo zadnjicu, nije deo za ruke predviđen tako bez razloga, zato treba da se objasni svaka vežba na spravi.

Bonus video:

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.