OPRAŠTAMO SE OD LEGENDE, PREMINULA LEPLJIVA VIKI! Njeni VRELI PLESOVI će se pamtiti, a evo kako je dobila NADIMAK
Viktorija Marija Aragues Gadea, Foto: Printscreen/Instagram/sticky_vicky_official

TUGA

OPRAŠTAMO SE OD LEGENDE, PREMINULA LEPLJIVA VIKI! Njeni VRELI PLESOVI će se pamtiti, a evo kako je dobila NADIMAK

Marija Gadea Aragues odala je počast svojoj mami, čije je pravo ime Viktorija Marija Aragues Gadea, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici

Objavljeno: 11:18h

Legenda Benidorma "Lepljiva Viki" umrla je u 80. godini, potvrdila je jutros njena slomljena ćerka.

Marija Gadea Aragues odala je počast svojoj mami, čije je pravo ime Viktorija Marija Aragues Gadea, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Rekla je: „Žalim što sam napisala ove reči, moja majka "Lepljiva Viki" je preminula danas u 6 ujutru, ne mogu da verujem, otišla je okružena svojom porodicom, sa svom našom ljubavlju."

"Zahvaljujem Bogu što mogla da budem pored nje, ostala sam slomljenog srca."

"Lepljiva Viki" proslavila se po svojim nastupima u španskom letovalištu koje je posebno popularno među britanskim turistima. Oni su joj decenijama bili glavna publika, a penzionisala se ne tako davne 2016. sa 72 godine.

Školovana balerina Viktorija je svoj nadimak dobila po tome što je na bini kabarea izvodila trikove tako što bi iz vagine izvlačila razne predmete, od ping pong loptica do mačete. Ona je uspela da iskoristi period liberalizacije posle smrti diktatora Franciska Franka 1975. godine, a svoje veoma eksplicitne nastupe počela je pod pseudonimom Viki Lejton u Barseloni.

U Benidorm se preselila 80-ih godina i tamo nastupala šest puta za veče, šest noći nedeljno. Stekla je ogromnu popularnost, posebno među stranim turistima, dok u prilog tome govori i podatak najvećeg španskog lista El Pais da je njene nastupe videlo oko šest miliona ljudi.

Bonus video:

00:41

PREMINUO DAVID ALBAHARI: Poznati pisac izgubio životnu bitku u 75. godini posle duge bolesti

(Espreso/ Liverpoolecho)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.