MLADA MAMA SLAVILA SA PRIJATELJIMA, A UJUTRU JE PRONAĐENA MRTVA: Sutradan je otkrivena BOLNA ISTINA
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija

MLADA MAMA SLAVILA SA PRIJATELJIMA, A UJUTRU JE PRONAĐENA MRTVA: Sutradan je otkrivena BOLNA ISTINA

Mama i sestra tragično nastradale devojke prisustvovale su u sredu istražnom saslušanju mrtvozornika, gde se čulo da je Bjanka imala "problema sa zloupotrebom droga"

Objavljeno: 23:48h

Bjanka Džejd Vuding (27), prvobitno poznato kao "B" u istrazi pronađena je onesvešćena u kući svoje prijateljice u engleskoj oblasti Stokton 20. oktobra 2021. godine, nakon što je sa prijateljima podelila "malu flašu viskija". Grupa je nakon toga otišla na spavanje, da bi je sutradan pronašli onesvešćenu na podu oko 11 sati ujutru.

Mama i sestra tragično nastradale devojke prisustvovale su u sredu istražnom saslušanju mrtvozornika, gde se čulo da je Bjanka imala "problema sa zloupotrebom droga".

"Nije spavala tri nedelje"

Bjanka je pronađena u spavaćoj sobi, gde je pokušana reanimacija, ali bezuspešno, te su ekipe Hitne pomoći mogle samo da konstatuju smrt. Istraga je pokazala da je Bjanka stigla na zabavu kod prijatelja u vidno alkoholisanom stanju, kao i da nije spavala tri nedelje, nakon carskog reza "šest nedelja ranije".

Na licu mesta pronađeni su pribori za drogu, uključujući i kesice sa kokainom.

Bjanka je umrla od posledica toksične količine više lekova u kombinaciji sa alkoholom, potvrdila je obdukcija.

Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su mladu majku snabdevale štetnom supstancom, dok su pored toga oduzeti telefoni i izvršeni pretresi. Obe osobe su tada puštene na slobodu, bez sprovođenja daljih akcija

00:08

Andrija Milošević u izlasku

(Espreso/Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.