Kina spremna da radi sa svetom na promociji digitalne trgovine
Foto: Kineska medijska grupa

NAPREDAK

Kina spremna da radi sa svetom na promociji digitalne trgovine

U oblazloženju ceremonije otvaranja II ekspa globalne digitalne trgovine u Hangdžouu, Han je pročitao pismo-čestitku od kineskog predsednika Si Đinpinga

Objavljeno:

Kineski potpredsednik Han Dženg je u četvrtak naveo da je Kina spremna da radi sa drugim zemljama da zajedno promoviše visokokvalitetni i održiv razvoj globalne digitalne trgovine.

U oblazloženju ceremonije otvaranja II ekspa globalne digitalne trgovine u Hangdžouu, Han je pročitao pismo-čestitku od kineskog predsednika Si Đinpinga.

Rekavši da je digitalna trgovina postala novi trend u razvoju globalne trgovine i predstavlja novu tačku rasta u budućnosti, Han je naveo da je Kina spremna da radi sa drugim zemljama na ostvarenju otvorene, inkulzivne, ravnopravne sredinu bez diskriminacije za razvoj digitalne ekonomije.

Kina PR
foto: Kineska medijska grupa

Han je istakao jedinstvene prednosti Kine u digitalnom trgovinskom razvoju, kao što su masivni statistički izvori i bogati scenariji primene za digitalizaciju trgovine.

Kina će aktivno učestvovati u formulaciji međunarodnih propisa i standarda u digitalnoj oblasti i promovisati visokokvalitetno otvaranje, rekao je Han Dženg.

(Espreso/ Kineska medijska grupa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.