SAŠINA (1) MAMA OSTALA U ŠOKU KADA JE DOŠLA PO NJEGA U JASLICE: Mališan bio sav IZOBLIČEN, evo što se dogodilo...
Vrtić, Foto: Petar Aleksić

jadno dete

SAŠINA (1) MAMA OSTALA U ŠOKU KADA JE DOŠLA PO NJEGA U JASLICE: Mališan bio sav IZOBLIČEN, evo što se dogodilo...

Malog Sašu mama je uzela unakaženog iz vrtića

Objavljeno:

Maleni Saša, koji ima tek godinu dana, zadobio je ozbiljne povrede nakon što ga je drugo dete izujedalo u vrtiću u Francuskoj.

"Ko ga vidi pomisli da je bio na boks meču", priča majka malog Saše koja je prošlog četvrtka doživela šok kada je došla po dete.

Tog 16. novembra Saša je, prema njenim rečima, bio sav izobličen kada je stigla u jaslice da ga pokupi.

"Došao je puzeći do mene, a kada sam ga ugledala, lice mu je bilo izobličeno. Bila sam šokirana", priča majka mališana koji ide u jaslice u jednoj obrazovnoj ustanovi nedaleko od Nice.

Bolni zagrljaj

Majka kaže da su joj vaspitačice rekle da je zagrljaj Saše i drugog mališana pošao po zlu. Naime, drugo dete je bilo "preplavljeno emocijama", koje je iskazalo tako što je Sašu izgrizlo po licu.

Ona kaže da ju je direktor pozvao nešto pre skupljanja deteta, da mi javi da je došlo do malog incidenta, i da je jedno dete "gricnulo" Sašu.

"Direktor mi je rekao: "Vašeg sina je dete malo ujelo za lice, ali nemojte da brinete, sve je uredu. Pogledao ga je i doktor u vrtiću", tvrdi majka koja kaže da nakon takvog poziva nikad ne bi ni posumnjala da se njenom sinu nešto strašno dogodilo.

Vrtić, Obdanište, deca
foto: Petar Aleksić

Međutim, kada ga je ugledala, shvatila je da nije bio samo "gric".

Drugi mališan je Sašu 20 puta izujedao po licu i to poprilično snažno. Majka kaže da ne krivi to dete, niti njegovu majku, već vaspitače koji nisu više pazili.

"Odvela sam dete kod lekara, koji je izbrojao 20 ugriza. To nije moglo da se dogodi u sekundi, da neko dete to uradi treba da prođe nekoliko minuta. To znači da tu decu dugo niko nije nadzirao", ogorčena je Sašina majka.

Iako u prvi mah nije želela da pravi probleme, na kraju je odlučila da tuži vrtić.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.