ZELENSKI TVRDI DA SU POKUŠANI ATENTATI NA NJEGA, IZNEO ŠOK STVARI: Moskva planira da me SVRGNE do kraja godine
Volodimir Zelenski, Foto: EPA-EFE/JULIA NIKHINSON / POOL

DRAMATIČNO

ZELENSKI TVRDI DA SU POKUŠANI ATENTATI NA NJEGA, IZNEO ŠOK STVARI: Moskva planira da me SVRGNE do kraja godine

On je naveo da Putin podržava napad Hamasa na Izrael

Objavljeno:

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski tvrdi da je preživeo najmanje "pet ili šest" pokušaja atentata otkako je Rusija napala Ukrajinu prošle godine i tvrdi da Vladimir Putin planira promenu režima u Ukrajini.

Ukrajinski predsednik je takođe optužio Moskvu da "pali vatru" širom sveta i da je svojim "nezakonitim i varvarskim ratom u Evropi, doveo planetu na ivicu Trećeg svetskog rata".

On je naveo da Putin podržava napad Hamasa na Izrael, navodeći očigledno jačanje odnosa Rusije sa Iranom, koji podržava Hamas i isporučio je Moskvi bespilotne letelice kamikaze.

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenskifoto: EPA-EFE/JULIA NIKHINSON / POOL

Zelenski tvrdi da su ukrajinske obaveštajne službe osujetile više pokušaja atentata na njega, počev od ruske invazije 24. februara 2022.

Takođe tvrdi da Kremlj planira da ga svrgne pre kraja godine u misiji koja je nazvana "Majdan 3".

Izbori u Ukrajini bi trebalo da se održe sledeće godine, ali je Zelenski rekao da ih neće održati zbog rata i potrebe za jedinstvom.

Bonus video:.KORISTE SVOJ NAROD KAO ŽIVI ŠTIT Avram Izrael za Kurir izneo ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Otkud tu Rusija!? Vasiljević: Mosad je ZNAO

02:01

KORISTE SVOJ NAROD KAO ŽIVI ŠTIT Avram Izrael za Kurir izneo ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Otkud tu Rusija!? Vasiljević: Mosad je ZNAO

(Espreso/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.