BEZOS OSVANUO SA VERENICOM U POZNATOM ČASOPISU, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Isprozivali ga na mrežama (FOTO)
Džef Bezos i njegova supruga Loren Sančez, Foto: Profimedia

muke milijardera

BEZOS OSVANUO SA VERENICOM U POZNATOM ČASOPISU, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Isprozivali ga na mrežama (FOTO)

Džef Bezos i verenica ismevani zbog fotografija u Vogu

Objavljeno:

Na društvenim mrežama rugaju se Džefu ​​Bezosu i Loren Sančez zbog njihovog nedavnog fotografisanja za magazin Vogue. Sveže vereni par nedavno je dao zajednički intervju i fotografisao se za Vogue, a fotografije će biti objavljene u izdanju magazina za decembar 2023. godine.

Na jednoj od fotografija, par se može videti kako zajedno sedi u automobilu, dok je Sančez obmotala ruke oko svog partnera. Dok su oboje gledali prema kameri, Bezos je pozirao u smeđem kaubojskom šeširu, crnoj košulji i plavim farmerkama.

U međuvremenu, Sančez je i samostalno pozirala, a jedan od snimaka pokazuje kako pozira ispred Bezosovog ranča u Zapadnom Teksasu. Ona je za tu priliku nosila farmerke i jaknu Ralf Loren i majicu bez rukava marke Kim Kardašijan.

Na društvenim mrežama fotografije para izazvale su brojne reakcije, a dok su neki delili video snimke išćuđujući se kako izgledaju, drugi su tvrdili da izgledaju previše dorađeno. Ipak većina je imala komentare na račun njihovih poza. "Ovo, o Džefu Bezosu i njegovoj verenici Loren Sančez, je najčudnija priča, foto sešn koji je Vogue ikada napravio. I... da li misle da izgledaju dobro?", glasio je jedan od komentara.

"Ovo je generisano veštačkom inteligencijom, ne možete me niko uveriti u suprotno", "Jeff Bezos je ovde obučen kao 28-godišnji Meksikanac", "Kada sam prvi put vidio ovu fotografiju Bezosa i njegovog stiska, zaista sam pomislio da je AI montaža. Zašto izgledaju tako... nerealno? Na šta ovo liči", pisali su drugi. Mnogima su fotografije delovale toliko dorađene da su se pitali jesu li generisane uz pomoć veštačke inteligencije.

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.