"ZBOG TEBE ĆE IZGORETI BERLIN": Solovjov KIPTIO OD BESA, vređao nemačku ministarku, nazvao je "GLUPAČOM" uživo
Vladimir Solovjov, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Anton Gerashchenko

uživo

"ZBOG TEBE ĆE IZGORETI BERLIN": Solovjov KIPTIO OD BESA, vređao nemačku ministarku, nazvao je "GLUPAČOM" uživo

Vladimir Solovjov napao je nemačku ministarku spoljnih poslova Analenu Berbok

Objavljeno:

Vladimir Solovjov, istaknuti ruski propagandista i verni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, napao je nemačku ministarku. Solovjov je voditelj političkog programa na kanalu Rusija-1 koji kontroliše Kremlj i poznat je po svojim kontroverznim komentarima.

Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, objavio je na Tviteru snimak na kojem Solovjov napada nemačku ministarku spoljnih poslova Analenu Berbok. Nazvao ju je ludom budalom. "Videćeš kako će zbog tvoje pokvarene gluposti, Analena Berbok, izgoreti Berlin i nad zgradom Rajhstaga biće zastava pobede!" rekao je on.

"Zato što si ti glupa žena koja pokušava da osveti muža svoje bake, ali ne i svog dedu koji se borio sa sovjetskim vojnicima u Kenigsbergu. Pa, glupa idiotkinjo, to je sada Kalinjingrad", rekao je, pre nego što joj je poručio da "pusti brkove". "Ko ti je dao pravo da baciš narod u ovaj strašni požar rata?", završio je Solovjov.

Njegove kritike usledile su nakon što je Berbok u ponedeljak rekla da Nemačka ne samo da će nastaviti da pruža pomoć Ukrajini tokom zime, već da Berlin planira da poveća pomoć tokom sledeće godine. "Ne samo da ćemo nastaviti našu podršku Ukrajini, već ćemo nastaviti da je širimo i povećavamo", rekla je Berbok.

Bonus video:

02:01

KORISTE SVOJ NAROD KAO ŽIVI ŠTIT Avram Izrael za Kurir izneo ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Otkud tu Rusija!? Vasiljević: Mosad je ZNAO

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.