DEČAK JE IZAŠAO U DVORIŠTE I UGLEDAO NEŠTO ČUDNO: Mislio je da je IGRAČKA, a onda je NEMAN OTVORILA ČELJUST (VIDEO)
Zmija, Foto: PrintScreen/ TikTok/ hebewiththenews

nije naivno

DEČAK JE IZAŠAO U DVORIŠTE I UGLEDAO NEŠTO ČUDNO: Mislio je da je IGRAČKA, a onda je NEMAN OTVORILA ČELJUST (VIDEO)

Kada je dečak shvatio da ono što vidi u dvorištu nije igračka već zmija, porodica je morala da zove pomoć

Objavljeno:

Dečak (9) iz Floride zaprepastio se kada je u dvorištu svoje bake, u Vekivi Springsu, tražio guštere, no umesto toga naleteo je na ogromnu živu zmiju.

Nakon što se neko vreme igrao u dvorištu, u staji iza jedne kante pronašao je zmiju, no kada se nije micala, Anđelo Ovens mislio je kako se radi o plišanoj igrački.

- Bila je skroz iza i nije se micala. Izgledala je kao će se pomaknuti, ali nije. Prvo sam je hteo dotaknuti jer sam mislio da je plišana igračka, ali je onda isplazila jezik - ispričao je Anđelo za Fox 35 Orlando. Međutim, nije se radilo o bilo kakvoj zmiji, već o dijamantnoj čegrtuši, zmiji otrovnici koja je inače nastanjena na području Floride.

Takve zmije, baš poput i one na koju je naletio Anđelo, mogu narasti do 1,6 metara, a inače se smatraju najvećim otrovnicama u Severnoj Americi. Nakon što je Anđelo ispričao porodici šta je video, njegova baka odmah je nazvala službe kako bi zmiju i maknuli, a celu situaciju spasio je lokalni lovac Bob Kros.

- Ne znam kako im je ušla u dvorište. Imaju drvenu ogradu koja ide skoro do tla, izgleda da je prošla ispod ograde kako bi ušla - rekao je Kros, a prenosi Večernji list.

Bonus video:

08:46

Vladica iz zida izvukao klupko zmija

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.