OVA FOTOGRAFIJA JE OTKRILA U KAKVOM JE TAČNO ODNOSU KEJT MIDLTON SA KAMILOM: Zbog jednog DETALJA joj se svi DIVE
Kejt Midlotn, Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

kraljevska porodica

OVA FOTOGRAFIJA JE OTKRILA U KAKVOM JE TAČNO ODNOSU KEJT MIDLTON SA KAMILOM: Zbog jednog DETALJA joj se svi DIVE

Stil i potezi princeze Kejt Midlton su budno propraćeni na obeležavanju Remembrance day

Objavljeno:

Obeležava se danas u Londonu Remembrance day. Prethodne večeri upriličen je Royal British Legion Festival of Remembrance u Londonu gde smo pre nekoliko godina viđali i Megan Markl i princa Harija. Na današnjoj ceremoniji brojni pogledi usmereni su ka Kejt Midtlon.

Princeza od Velsa nosi danas kaput modne marke Kertin Voker u kojem se pojavljivala i 2019. godine kao i šešir brenda Philip Treacy koji ima od 2006. Kada se pojavila na Vajthol balkonu u Londonu, mnogi su primetili ogromne minđuše na njoj.

Veliki broj ljudi komentariše na X mreži, nekadašnjem Tviteru, da minđuše na Kejt Midlton neodoljivo podsećaju na broš koji je pripadao nekadašnjoj britanskoj kraljici pa su ubeđeni da je princeza na ovaj način odala (modni) omaž Elizabeti Drugoj, što svakako ne bi bio prvi put.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Komentariše se da su minđuše od istog materijala kao i broš sa dijamantima i bisernim listovima. "Nikada ih pre nismo videli niti smo znali da postoje, ali oblik je isti kao listovi broša", glasi komentar.

Elizabeta Druga nosila je broš pre nekoliko decenija, prilikom posete Seulu u Južnoj Koreji. Kejt Midlton je veliku pažnju privukla i kada je 2019. nosila minđuše sa safirima i dijamantima koje su pripadale princezi Dajani, bilo je to na događaju u organizaciji Nacionalne fondacije za hitne slučajeve, piše Daily mail.

Sa druge strane, Kamila je nosila minđuše od 38.000 funti sa kojima smo je videli i 2005. na venčanju sa Čarlsom.

Kejt Midlton i kraljica Kamila
Kejt Midlton i kraljica Kamilafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ceremonija je usledila nakon protesta u Londonu, ti protesti zalažu se za prekid vatre u Gazi - procenjuje se da je u tome učestvovalo 100.000 ljudi.

Na današnjoj svečanosti ogromno interesovanje je privukla i fotografija na kojoj Kejt Mildton i kraljica Kamila izgledaju veoma blisko. Britanski mediji sliku opsisuju kao driljiv momenat. Fotografija mnogo govori o njihovom trenutnom odnosu koji je nepoljuljan godinama.

Na događaju je i grofica od Veseksa, princ Endrju, princeza Ana i naravno kralj Čarls III i princ od Velsa koji učestvuju na paradi, noseći svečane uniforme.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.