KOMŠIJE ČOVEKA KOJI SE ZABARIKADIRAO U KUĆI U NEMAČKOJ: "Iznenada smo čuli 20 do 30 pucnjeva"
Pucnjava u Nemačkoj, Foto: DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

detalji drame

KOMŠIJE ČOVEKA KOJI SE ZABARIKADIRAO U KUĆI U NEMAČKOJ: "Iznenada smo čuli 20 do 30 pucnjeva"

Muškarac se sa detetom zabarikadirao u kući i pucao je na policiju

Objavljeno:

Drama u Nemačkoj sa muškarcem koji se zabarikadirao u kući sa detetom i pucao na policiju i dalje traje. Slučaj je iznenadio žitelje tog mesta, a naročito komšije.

"Bild" je razgovarao sa komšinicom Nikol Hentšel (44) iz Vijerica.

"Poznajem čoveka, živim 20 metara od njega. Živeo je ovde nekoliko godina, uvek je bio prijateljski nastrojen i nikada se nije isticao kao neprijatan. Njegova partnerka je raskinula sa njim i povela decu sa sobom. Večeras nisam oka sklopila. Policija je bila svuda u selu. Oko 12.30 časova iznenada sam čula 20 do 30 pucnjeva! Ludost!", rekla je ona.

Policija je za "Bild" potvrdila da je u subotu uveče došlo do razmene vatre uz nekoliko hitaca. Srećom, niko nije povređen.

Pored specijalnih snaga policije, od subote ujutro je na licu mesta i pregovaračka grupa, kako je izvestio "Markische Allgemeine". Policija je rasporedila oko 80 pripadnika.

"Preduzimaju se mere da se on uhvati", rekao je direktor policije Kristijan Hila za "Markische Allgemeine". Policija je zamolila one koji žive u toj ulici da ne izlaze iz svojih kuća.

Majka i dete uspeli da pobegnu iz kuće

U kući sa muškarcem živeli su majka i dete. Kako je za "Bild" saopštila policija, žena je sa detetom uspela da izađe iz kuće između ponoći i 1 sat.

Dete je od tada pod brigom Kancelarije za zaštitu mladih.

"Bild" je javio da je uzrok incidenta spor oko starateljstva nad detetom.

Bonus video:

02:29

ŠOK U SUBOTICI: Šta će biti sa zločincima koji su KRALI I PRODAVALI LEŠEVE ŽIVOTINJA? Orlić: Policija u zamrzivaču PRONAŠLA I OVO

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.