PETORICA MUŠKARACA DRŽALA POMAHNITALU NEMAN, GLAVA JOJ JE BILA VELIČINE LOPTE: Seli na nju, a onda je počeo pakao
Foto: jeremic98 / TikTok/ Printscreen

HOROR!

PETORICA MUŠKARACA DRŽALA POMAHNITALU NEMAN, GLAVA JOJ JE BILA VELIČINE LOPTE: Seli na nju, a onda je počeo pakao

Svi smo naišli na ovu džinovsku zmiju na putu u isto vreme

Objavljeno:

Lovci na pitone iz Amerike, ušli su istoriju nakon što su uhvatili zmiju od skoro 90 kilograma, što je druga po veličini ikad ulovljena u toj državi.

"Glava joj je bila veličine lopte“, rekao je zaštitnik prirode Majk Elfenbajn za Foks 35 Njuz o nadrealnom ulovu koje se dogodilo tokom vikenda u Nacionalnom rezervatu "Big Sajpres" na Južnoj Floridi.

Floriđanin, koji nije profesionalni lovac na zmije i njegov sin, Kol, sreli su još trojicu muškaraca koji su tražili burmanske pitone, invazivnu zmiju iz jugoistočne Azije koja sada hara po južnim Sjedinjenim Državama.

Petorica muškaraca je držala

"Svi smo naišli na ovu džinovsku zmiju na putu u isto vreme“, priseća se Elfenbajn, koji je rekao da je zmija u početku izgledala toliko velika da su pomislili da je aligator.

Navodno je bilo potrebno svih petoro da se reptil stavi pod kontrolu.ž

„Držao sam je za glavu. Moj sin ju je uhvatio za rep. A ostala tri momka su se nagomilala u sredini. I sa nas petorice koje smo sedeli na njoj, ona je i dalje bukvalno mogla da podigne svoje telo sa zemlje i nastavi da se kreće. Bilo je ludo. Bilo je totalno ludo", rekao je Elfenbajn prisećajući se iskustva.

Prethodna "malo" veća

Verovali ili ne, nisu preuveličavali veličinu "ulova". Monstrouzni burmanski piton je zvanično imao dužinu od preko pet metara, i bio je težak oko 90 kilograma, sa obimom od preko 58 centimetara.

Ovo je druga najteža zmija ikada uhvaćena na Floridi. Prethodna je uhvaćena prošle godine, bila je teška preko 98 kila, a dugačka preko 5, 5 metara

Bonus video

01:11

Gospodar zmija s juga: Nema mesta panici

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.