OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI, PA POČELA DA PLEŠE PO PLAŽI: Muškarci bez PRESTANKA GLEDALI KAKO... (VIDEO)
Tiktokerka Madi, Foto: Printscreen/TikTok/yaymadlle

NIJE SE OVOME NADALA

OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI, PA POČELA DA PLEŠE PO PLAŽI: Muškarci bez PRESTANKA GLEDALI KAKO... (VIDEO)

Snimak o kom svi pričaju!

Objavljeno:

Tiktokerka Madi na teži način je naučila da nije svaki kupaći kostim dizajniran za aktivnosti van vode. Lepa plavuša odlučila je da provede nekoliko sati na plaži, a kako joj je u jednom trenutku bilo dosadno poželela je da se malo zabavi na pesku i da taj trenutak ovekoveči kamerom.

Nije ni pomišljala da će njen novi cvetni bikini čuvenog brenda „otkazati poslušnost“, i to u trenutku kad se najmanje nadala.

Madi je uključila kameru mobilnog telefona, a onda počela da skakuće po belom pesku, krećući se ka obali. Gornji deo bikinija se pomerao usled trčanja, ali to nije bilo toliko vidljivo, jer se kamera nalazila daleko. U jednom trenutku Madi je poželela da napravi nekoliko plesnih koraka, kako bi snimak koji je pravila bio što zabavniji. Tad se desilo ono što ova devojka ni u snu nije mogla da pomisli. Iako je bila na toplom pesku, nekako je uspela da se saplete i padne, a gornji deo bikinija je otkrio deo njenih grudi.

- Ovo je tako sramotno – prokomentarisala je Madi, a u opisu snimka navela je: „Gledaj do kraja da vidiš kako ću da se upropastim“.

Ali, njeni pratioci nisu smatrali da se ona obrukala.

- Prelepa si.

- Divna si.

- Opsednut sam tobom – samo su neki od komentara ispod snimka.

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.