PENZIONISANA VASPITAČICA SEDELA U DVORIŠTU, A ONDA PRED VRATIMA ZATEKLA NEOČEKIVAN PRIZOR: Suze su krenule čim...
Foto: Printscreen/TikTok/pubity

DIVNO

PENZIONISANA VASPITAČICA SEDELA U DVORIŠTU, A ONDA PRED VRATIMA ZATEKLA NEOČEKIVAN PRIZOR: Suze su krenule čim...

Ono što je ova žena doživela je nešto čemu se sve njene koleginice nadaju.

Objavljeno:

Vreme koje smo proveli u vrtiću je ono koje nas oblikuje kasnije za život i koje utiče na naše dalje školovanje i vaspitanje. Vaspitači koji rade sa decom predškolskog uzrasta, ostaju zapamćeni zauvek, jer stvaraju posebnu vezu sa mališanima, gradeći ih za ubuduće još u najranijem uzrastu u vaspitane, odgovorne i pametne ljude.

Vaspitači, a to su često uglavnom žene, vode kroz svoj radni vek mnoge grupe, pa čak i zatiču smenu generacija, roditelja i učenika, međutim, ako ih pitate, vrlo dobro pamte svakog od njih.

Da im susreti sa tom nekada decom, a sada mladim ljudima, i te kako izmami osmeh i da se raduju svakom njihovom uspehu pokazao je i dirljiv snimak penzionisane vaspitačice koju je nekadašnja njena grupa, poslednja u karijeri, posetila u njenoj kući.

Dok je sedela na tremu kuće sa svojim ukućanima, zapazila je da dolazi neko, međutim, nije znala za ovo iznenađenje. Njena ćerka i suprug su znali za ovaj plan učenika, pa su pokušavali da objektivom uhvate majčinu reakciju i sve što nakon toga sledi kada ih bude videla.

Pošto je majka videla ćerku da je snima, pitala ju je "šta se dešava?" a onda je okrenula glavu ka dvorišnoj verandi iznenadivši se onim što je videla. Pred vratima je bila jedna od njenih bivših učenica u vrtiću Liz, koju je prvo prepoznala, a onda su se đaci ređali jedan za drugim. Budući da su tada diplomirali, odlučili su da svarte i pozdrave nju koja je jedna od najzaslužnijih za njihov uspeh. Bivša vaspitačica je sve zagrlila rekavši kako su "divni" i kako ih je upravo gledala na Fejsbuku.

Snimak je oduševio mnoge, a većina je odala priznanje studentima koji nisu zaboravili svoju vaspitačicu ali i njoj koja se jasno setila svojih đaka i njihovih imena.

@pubity The dude saying "me too" caught me off guard 🤣🤣🤣 #Pubity (Kim Hamilton via @ViralHog ♬ original sound - Pubity

- Kako se ljudi sete svoje vaspitačice? Ja se ne mogu setiti profesora iz srednje škole.

- Zašto plačem?

- Moja mama ima 95 godina vodila je 2. razred 30 godina i više. Ona još uvek povremeno ide na ručak sa svojim bvšim đacima.

- Ovo su i njene bebe. Kako slatko!

- Moja vaspitačica me i dan danas zagrli i ćaska sa mnom razdragano gde god me vidi. Imam sada 22 godine - bili su neki od komentara

Mnogi su se prisetili svog detinjstva i vremena iz vrtića i škole te sa drugim korisnicima mreže podelili svoje uspomene. Penzionisana učiteljica je mnogima izmamila suze na oči, a ni ona u snimku nije krila koliko ju je dirnula poseta njenih bivših đaka te se i ona na čas rasplakala.

U jednom trenutku je zatražila od ćerke da je fotografiše sa njima, dok je njen suprug sa strane uz osmeh posmatrao čitavu scenu. Nesumnjivo je da su joj izmamili radost na licu i na kratko je vratili u mladost kada je radila i bila posvećena njima, na koje je sada očigledno ponosna.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.