UŠLA U PRODAVNICU U VRELOJ KRATKOJ SUKNJI: Muškarci kad je vide NE ZNAJU GDE BIJU, od OVOGA ČUKA STAJE (VIDEO)
Kori Ji, Foto: PrintScreen/ Instagram/ corrieyee

vrelo

UŠLA U PRODAVNICU U VRELOJ KRATKOJ SUKNJI: Muškarci kad je vide NE ZNAJU GDE BIJU, od OVOGA ČUKA STAJE (VIDEO)

Kori Ji zna da pomeša odeću za kupovinu i izlazak u klub

Objavljeno:

Šta jr prikladna odeća, a šta ne? Ljudi na ovo aitanje daju različite odgovore, a odgovor žene sa ovog snimka je prillično "izazovan", pa možda čak i ekstreman. Ona je ušetala u prodavnicu u izdanju koje se ne sreće često u supermarketu. Kakve su bile reakciej prisutnih?

"Vreme za kupovinu", napisala je Kori Ji na Instagramu. Možda je u radnju usput svratila dok je na primer, bila na putu do nekog omiljenog kluba ili drugog mesta za izlazak. Ali izgledalo je kao da joj se uopšte ne žuri i kao da je bila u uobičajenoj kupovini.

Svi su primetili kako je reagovao muškarac iza nje koji skoro da nije mogao da se koncentrše na kupovinu. Baš ga je iznenadilo tj šokiralo njeno pojavljivanje u ovakvom izdanju. Međutim, pojedine mušterije uopšte nisu reagovale.

Uostalom, svako ima pravo da oblači šta god poželi, a kada ta želja odskoči od onog što se očekuje ili najčešće viđa, onda neminovno privuče upravo ovakvu pažnju.

Bonus video:

00:13

CRVENI KARMIN, DUGA PLAVA KOSA I MINI SUKNJA! Luna u 5. mesecu u ovom izdanju izašla sa Markom u provod: SLAVE GODIŠNJICU!

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.