OVO JE NAJZGODNIJI TATA NA SVETU: Bavio se sportom i glumom, a devojkama OTPADAJU VILICE, sve su ODLEPILE (VIDEO)
Nik Bejtamn, Foto: PrintScreen/ Instagram/ nick__bateman

lepotan

OVO JE NAJZGODNIJI TATA NA SVETU: Bavio se sportom i glumom, a devojkama OTPADAJU VILICE, sve su ODLEPILE (VIDEO)

Nik Bejtman je trenutno najzgodniji otac na društvenim mrežama

Objavljeno: 19:46h

Mnoge žene su kliknule na njegov profil, ne znajući ko je. Nik Bejtman je trenutno najse**epilniji otac na društvenim mrežama. Makar se tako može pročitati u komentarima ispod provokativnih fotografija koje objavljuje. San mnogih žena, ali i muškaraca. Ipak, Nik je zauzet, ima dvoje dece, a njegovo srce pripada Mariji Korigan.

Sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama, karijerom modela i glumca u pokušaju, Niku je izgled doprineo da bude jedan od najpoželjnijih muškaraca. Na društvenim mrežama redovno deli trenutke sa decom, dok žene ne kriju oduševljenje zbog toga što je i te kako posvećen otac. Ko je zapravo on?

Nik je rođen u Kanadi, a karate je počeo da trenira kada je imao samo 4 godine. Ovaj borilački sport mu je doneo 4 svetske medalje, ali ne i sportsku slavu kakvu je očekivao. Sa 23 godine je otvorio svoj karate klub, ali bez velikog uspeha. Na kraju je morao da ga zatvori i okrene se svojoj drugoj ljubavi - glumi.

Prvu glavnu ulogu dobio je u filmu "Hobo with a shotgun", a svoju karijeru javne ličnosti nastavio je u svetu modne industrije. Sarađivao je sa mnogim poznatim brendovima, koji su mu pomogli da veliku popularnost stekne i na društvenim mrežama.

Bonus video:

03:04

PETAR BOŽOVIĆ JE OTEO DEVOJKU ORSONU VELSU! Marić o druženju sa glumcem: Bio je opasan frajer, a ona prelepa JUGOSLOVENKA

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.