HOROR! GINEKOLOG OTIŠAO NA MEDENI MESEC SA SUPRUGOM, PA HTEO DA IMA ODNOSE: Kad nije USPEO, zgrabio je MAKAZE...
Ginekolog, Foto: Maria Kraynova / Alamy / Alamy / Profimedia

muško nasilje

HOROR! GINEKOLOG OTIŠAO NA MEDENI MESEC SA SUPRUGOM, PA HTEO DA IMA ODNOSE: Kad nije USPEO, zgrabio je MAKAZE...

Zastrašujući slučaj sakaćenja polnog organa odigrao se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Objavljeno:

Ginekologu (54), koji je optužen da je svojoj supruzi makazama osakatio polni organ dok su bili na medenom mesecu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u aprilu 2019, u ponedeljak, 6. novembra, počinje suđenje u sudu u Braunšvajgu, u Nemačkoj.

Prema dosadašnjim informacijama, optuženi je pokušao da ima odnos sa svojom suprugom ali, budući da nije uspelo jer je ona bila nevina, makazama je uklonio deo himena.

Žena je tada pristala da trpi krivično delo zbog pretnje razvodom i povezanim kulturološkim ostrakizmom, rekao je advokat nakon što je slučaj postao poznat.

Zahvat bez anestezije

Ginekolog
Ginekologfoto: MasterVideo / Alamy / Alamy / Profimedia

Oboje supružnika imaju nemačko državljanstvo s migrantskom pozadinom. Ginekolog je navodno izveo zahvat bez ikakve anestezije. Prema navodima tužilaštva, žena je trpela jake bolove i izgubila je mnogo krvi.

- Optužnica javnog tužioca podignuta je pre više od dve godine. Postupak je u početku bio u Okružnom sudu u Helmštetu, a tek kasnije ga je preuzeo Zemaljski sud - rekao je portparol suda.

Pre početka rasprave sud je takođe naznačio da kazneno veće u sadašnjem sastavu vidi dovoljnu sumnju u vezi s opasnim telesnim povredama, ali ne više u vezi s navodnim genitalnim sakaćenjem.

Kako se navodi u državnom tužilaštvu, kada se saznalo za slučaj, ginekolog je iskoristio pravo da se brani ćutanjem. Pretpostavka nevinosti važi do prvostepene presude.

Bonus video:

02:34

ISISALA MU JE MOZAK KROZ POLNI ORGAN! Vendi otkrila kako je Mis Svetlana zadovoljila Gavrilovića: SKAKUTAO JE OD SREĆE 3 MESECA

(Espreso/ Jutarnji list/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.