OTAC JE ĆERKU IZVEO ISPRED KUĆE, A ONDA JE VIDELA OVO: Njena GENIJALNA rekacija ODUŠEVILA je sve, složili su se...
Ćerka i otac, Foto: PrintScreen/ TikTok/ sarbeeston

preslatko

OTAC JE ĆERKU IZVEO ISPRED KUĆE, A ONDA JE VIDELA OVO: Njena GENIJALNA rekacija ODUŠEVILA je sve, složili su se...

Snimak devojčice koja prvi put vidi sneg oduševio je internet

Objavljeno:

Jedna devojčica je potpuno oduševila internet zajednicu svojom reakcijom kada je prvi put ugledala sneg dok je uživala u očevom naručju. Sa svega godinu dana, ona je prvi put imala priliku da vidi sneg na Islandu, gde živi sa svojim roditeljima i da oseti pravu hladnoću, a njena majka je uspela da zabeleži njenu reakciju.

Dok ju je otac držao u rukama ispred kuće, devojčica je hipnotisano gledala kako pada sneg, praveći smešne face. U nekim trenucima izgledala je kao da zaista uživa u snegu. Međutim, kasnije se namrštila i naborala nos od hladnoć, pa su mnogi pomislili kako joj se sneg baš i ne sviđa, dok je otac sve vreme sa osmehom gledao u nju.

U opisu snimka piše "Mislim da joj se život na Islandu sviđa" uz emotikon koji se smeje, a objava je privukla pažnju ljudi na mreži. Mnogi su se zabavili i smejali zbog njene reakcije, napisavši kako je ovo nešto najslađe što su u skorije vreme videli.

@sarbeeston

I think she prefers living on an island😅

♬ Gator - Spongebob Squarepants

- Tata je napravio sličnu facu...

- Neprocenjivo!

- Njena izraz lica je sve!

- Opsednuta sam njenom facom - bili su neki od komentara.

Mnoge dame su se u komentarima složile kako nisu ljubitelji snega i zime i da u potpunosti razumeju reakciju devojčice. Njena maka Sara Beston, koju na TikToku prati 4,5 miliona ljudi, podelila je ovaj snimak. Sara, inače, često objavljuje komične scene i reakcije svog supruga i ćerke u mnogim situacijama, zbog čega su njene objave izuzetno gledane. Pored ćerkice ovaj bračni par ima trogodišnjeg sina, a sudeći po objavama deluju kao izuzetno srećna porodica koja ume da se zabavi u svakom trenutku.

Bonus video:

00:16

Sneg na ovoj srpskoj planini pada duže od šest sati, smetovi dostigli visinu i do pola metra

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.