UBILA MOMKA TOKOM ODNOSA, PA SATIMA RADILA MONSTRUOZNE STVARI SA LEŠOM! Kad je njegova MAJKA sišla u podrum...
Tejlor Šabiznis, Foto: Printscreen/Youtube/Law&Crime Network

HOROR NAD HORORIMA

UBILA MOMKA TOKOM ODNOSA, PA SATIMA RADILA MONSTRUOZNE STVARI SA LEŠOM! Kad je njegova MAJKA sišla u podrum...

Jezivo ubistvo otkrila je majka mladića, kojeg je prethodnog dana devojka raskomadala i njegove delove tela sakrila u podrumu kuće njegove majke

Objavljeno:

Šeda Tiriona (24) ubila je njegova devojka Tejlor Šabiznis nakon što su drogirani stupili u ekstremni intimni odnos.

Tejlor, koja sad ima 25 godina, potom je njegovo telo isekla na komade.

Tog 21. februara 2022. godine došla je ispred kuće svog dečka gde je on stanovao sa majkom Tarom Pakanič. Njegovoj majci to nije bilo čudno imajući u vidu to da se par već neko vreme viđao. Mladi par je ušao u njen auto i uputio se ka njenom stanu gde su po navici zapalili džoint. Nakon toga su uzeli metamfetamin, međutim, to im nije bilo dovoljno pa su dodali i jake antidepresive.

Odlučili su da se vrate u kuću Šedove majke. Sišli su u podrum i započeli seksualni odnos. Tejlor je na kasnijem ispitivanju priznala da su njih dvoje bili ekstremni u seksu i da su voleli da guše jedno drugo do granica nesvesti pri čemu su koristili lance.

Tog kobnog popodneva toliko je jako stiskala Šedov vrat zbog čega je mladić počeo da iskašljava krv, međutim, pomućen um devojke to nije konstatovao. Nastavila je da zateže lance sve dok se mladić nije ugušio. Šabiznis je zatim nastavila da obavlja oralni seks i koristi seksualne igračke na telu umrlog Šeda nekoliko sati nakon toga.

Sledećeg jutra je raskomadala njegovo telo noževima koje je pronašla u kući njegove majke. Prvo ga je odvukla na krevet i tu mu je odsekla glavu, a krv je sakupljala u kofama i prosipala je u odliv za vodu koji se nalazio u podrumu. Glavu je sakrila u kantu, a potom je odsekla polni organ mladića i upakovala ga u kesu. Ostale delove tela je složila kako u kese, tako i kartonske kutije, koje je pronalazila usput.

Dva dana nakon ubistva, 23. februara, najjeziviju scenu u svom životu doživela je majka mladića kad je u podrumu pronašla sinovljevu glavu u kofi preko koje je bio bačen peškir. Nesrećna i užasnuta žena je potom pozvala policiju koja je naknadnim uviđajem u podrumu pronašla i ostale delove tela ubijenog mladića.

Torzo je otkriven u torbi zajedno sa raskomadanom nogom. Nakon što je policija otišla kod njegove devojke, kao prve osumnjičene, s obzirom na to da je ubijeni mladić poslednji put viđen sa njom, zatekli su je u njenom kombiju u krvavoj odeći. Po prstima je imala posekotine, a nekoliko njih je bilo i iznad šake. Policajcima je tada rekla da se samopovređivala no kada su pretresli njen auto u njemu su pronašli drugu nogu ubijenog momka.

Tejlor je odmah uhapšena i naknadno optužena za ubistvo i sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena. Interesantno je to da je Šabiznis već imala dosije i da je nosila nanogvicu zbog ometanja policije u drugoj istrazi.

Advokat je pokušao da je spasi zatvora navodeći da je u tom trenutku bila neuračunljiva, ali forenzički psiholog Dajana Liton je navela da je Šabiznis spominjala serijskog ubicu Džefrija Damera. To je potkrepila činjenicama da je ubica bila opsednuta likom serijskog ubice i u svom telefonu je čuvala njegove slike i opsesivno pratila sve vesti o njemu.

Šabiznis je 26. septembra osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta. Otac ubijenog mladića joj je oprostio.

- Verujem da svi donose loše izbore. Možda ne u ovim razmerama. Nije dobro mrzeti te. Znam da imaš srce i da imaš um - rekao je otac.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.