TRAGEDIJA U PORODICI LEGENDARNOG MUZIČARA: Pomahnitali posinak ubio BABU, a onda je pozvao MLAĐEG BRATA... (VIDEO)
Stasa Naim i njegova porodica, Foto: Facebook/Москва FM

strašno!

TRAGEDIJA U PORODICI LEGENDARNOG MUZIČARA: Pomahnitali posinak ubio BABU, a onda je pozvao MLAĐEG BRATA... (VIDEO)

Istražitelji su priveli tridesetdevetogodišnjeg Romana Mikojana, posinka muzičara, koji je na saslušanju priznao krivicu

Objavljeno:

Svekrva i sin legendarnog ruskog rokera Stasa Namina pronađeni su mrtvi u seoskoj kući blizu Moskve.

Istražitelji su priveli tridesetdevetogodišnjeg Romana Mikojana, posinka muzičara, koji je na saslušanju priznao krivicu za ubistvo svoje bake Praskovje Tkačenko i svog mlađeg brata Artema Mikojana.

Mikojana su potom odveli u seosku kuću u Podmoskovlju gde se dogodila tragedija da bi tokom istražnih radnji ispričao kako je ubio svog mlađeg brata i baku. Roman je priznao da je najpre ubio babu na spavanju, a da je onda pozvao brata da dođe i usmrtio i njega.

- Hteo sam da mu kažem šta sam uradio. Šetali smo ovde, ali hteo je da uđe u kuću. Izvukao sam nož i počeo da ga bodem - rekao je osumnjičeni.

Mediji navode da je Roman na saslušanju naveo da su dugogodišnji porodični sukobi bili okidač za ubistvo.

Stas Namin (71) se odrekao posinka koji mu je ubio sina i svekrvu.

Muzičar je inače osamdesetih upoznao svoju treću ženu Galinu koja je iz prethodnog braka imala sina Romana. Namin se razveo od Galine 2015. godine, ostali su u prijateljskim odnosima, ali nema lepo mišljenje o svom posinku i naziva ga nedostojnom osobom.

- Ovo je strašna tragedija! Roma nikad nije bio moj sin već sin moje bivše žene Galine iz prvog braka. Uvek je bio ološ i podla osoba. Nisam sa njim komunicirao mnogo godina jer je uvek bio nedostojan i nizak. Nikada nije bio moj rođak - rekao je muzičar.

Roman i njegova supruga vodili su sopstveni Jutjub kanal na kome su između ostalog čitali bajke i kuvali. Kanal međutim nije ažuriran već tri godine.

Romanova supruga, Elena, odbila je da komentariše ubistva.

Stas Namin navodi da je Roman studirao da postane hirurg, ali je u nekom trenutku odlučio da napusti studije.

- Upisao je medicinsku akademiju, ali se posle četvrte godine iznenada predomislio. Onda je iznenada nestao. Nekoliko dana kasnije nazvao je sa Кamčatke i rekao da radi na seči - rekao je Stas Namin.

Roman je proveo nekoliko poslednjih godina radeći kao direktor razvoja u vodećoj platformi za analizu podataka sa bespilotnih letelica. Кompanija se bavi analitikom na osnovu podataka dobijenih od dronova za građevinsku industriju, kamenolome, deponije čvrstog otpada i skladišta.

U biografiji Romana Mikojana bilo je tamnih tačaka. Tako je 2007. godine ubio ženu. Nesreća se dogodila na jugozapadu Moskve. Tada je Roman dobio dve godine uslovne kazne.

Artem Mikojan (30) je prema rečima Stasa Namina bio mirniji. Od malih nogu bio je zainteresovan za slikanje, crtanje pastelom, uljima, rad sa grafikom i tapiserijom. Njegova dela su uvrštena u katalog ruskih avangardnih umetnika 20. veka. Izlagao je u Državnom ruskom muzeju i u muzejima i galerijama u Rusiji i inostranstvu.

Meštani sela Кrjukovo gde su pronađena dva tela navode da su za tragediju saznali iz vesti.

- Кažu da je Mikojan sam pozvao policiju. Na mesta zločina je pronađen čekić - rekao je jedan od njih.

Jedan od lokalnih stanovnika rekao je da je retko viđao Stasa Namina .

- Roma je pokvaren čovek iako izgleda ljubazno i prijateljski. Uvek je pripit. Retko sam ga viđao, ali svaki put kad sam ga video, bio je pijan. Roma je crna ovca porodice - rekao je jedan od meštana.

Bonus video:

01:55

ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE! Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!

(Espreso/Kurir.rs/MSK1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.