AMERIKA BI MOGLA DA POŠALJE JOŠ POMOĆI IZRAELU: Evo šta je u pitanju
Foto: Ali Jadallah / AFP / Profimedia

javljeno je

AMERIKA BI MOGLA DA POŠALJE JOŠ POMOĆI IZRAELU: Evo šta je u pitanju

Niko od zvaničnika još uvek nije potvrdio ove navode

Objavljeno:

SAD bi mogle da rasporede drugi nosač aviona u blizini Izraela, rekao je neimenovani izvor američke vojske za Wall Street Journal.

Navodno bi američki nosač aviona "USS Dvajt D. Ajzenhauer" i njegovi prateći brodovi trebalo da ove nedelje isplove za Bliski istok. Očekuje se da će do Bliskog istoka stići za otprilike dve nedelje, rekli su zvaničnici odbrane.

Očekuje se da će USS Gerald R. Ford i prateći brodovi, od kojih neki imaju nuklearne sposobnosti, stići do obale Izraela danas kasno uveče, saopštili su neimenovani izvori.

Pentagon navodno razmatra, ali nije zvanično odlučio, da li će Ajzenhauer zameniti Forda ili će oba nosača aviona ostati, dodali su.

Niko od zvaničnika još uvek nije potvrdio ove navode.

SAD su poslednji put imale dva nosača u tom regionu 2020. godine nakon što su u raketnom napadu na kamp Tadži u Iraku poginula dva američka i jedan britanski vojnik.

Bonus video: IZRAEL JE DOŽIVEO SRAMOTU ZBOG USPAVANIH VOJNIKA MOSADA! Stručnjaci tvrde: Narednih dana rat će ESKALIRATI, EVO ŠTA SLEDI

05:02

IZRAEL JE DOŽIVEO SRAMOTU ZBOG USPAVANIH VOJNIKA MOSADA! Stručnjaci tvrde: Narednih dana rat će ESKALIRATI, EVO ŠTA SLEDI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.