PREOKRET U SLUČAJU NEMAČKE UMETNICE NAVODNO UBIJENE U GAZI: Majka iznela nove stvari - TVRDE DA JE ŽIVA?!
Šani Luk, Foto: Printscreen/Instagram/shanukkk

STRAŠNO

PREOKRET U SLUČAJU NEMAČKE UMETNICE NAVODNO UBIJENE U GAZI: Majka iznela nove stvari - TVRDE DA JE ŽIVA?!

Njeno beživotno telo navodno je bačeno je na prikolicu kamioneta

Objavljeno:

Majka nemačke tatu- umetnice Šani Luk, za koju se veruje da su je ubili Hamasovi naoružani napadači tokom subotnjeg brutalnog napada na izraelski muzički festival, tvrdi da je dobila vest iz Palestine da je njena ćerka još uvek živa.

"Sada imamo dokaze da je Šani živa, ali da ima ozbiljnu povredu glave i da je u kritičnom stanju. Svaki minut je kritičan", rekla je njena majka za Bild.

Šani Luk
Šani Lukfoto: Instagram/shanukkk

Ona je zatim nemačkim vlastima poručila da što pre reagiju.

"Morate brzo da reagujete i izvučete Šani iz pojasa Gaze. Sada nije vreme da raspavljamo o nadležnostima", poručila je ona.

Podsetimo, njeno beživotno telo navodno je bačeno je na prikolicu kamioneta, a na navodnim snimcima koji kruže mrežama vidi se kako je telo izlomljeno, dok oko njega grupa militanata slavi, a muškarci pljuju na Šanin.

Hamas je tvrdio da je ubijena devojka izraelski vojnik, ali Šanina rođaka Tomasina Vejntraub Luk rekla je za Daily Mail da su je članovi porodice prepoznali po tetovažama i frizuri.

Bonus video: NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

09:34

NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.