POKLALI SU IH KAO...: Devojka nestala tokom festivala u Izraelu, zvala MAJKU TOKOM NAPADA, izgovorila JEZIVE REČI
Foto: AP Photo Tsafrir Abayov

UŽAS

POKLALI SU IH KAO...: Devojka nestala tokom festivala u Izraelu, zvala MAJKU TOKOM NAPADA, izgovorila JEZIVE REČI

U intervjuu za ABC Njuz, Dženifer Damti je rekla da ju je njena ćerka Kim pozvala ubrzo nakon početka napada

Objavljeno:

Devojka stara 22 godine, irsko-izraelskog porekla, nestala je nakon što su Hamasovi naoružani napadači upali na muzički festival Supernova u blizini granice sa Gazom.

U intervjuu za ABC Njuz, Dženifer Damti je rekla da ju je njena ćerka Kim pozvala ubrzo nakon početka napada. "Kim nije shvatila da je sedam ili osam Tojotinih kombija stiglo na festival i da su samo pucali svuda", rekla je majka.

"Ustreljani su, zaklani su kao patke, i zato sam ja ovde, jer želim da svet osudi ovakvo ponašanje. Ne mogu da spavam. Jedino o čemu razmišljam je gde je ona, da li pati, ona je još uvek živa. Samo želim nju nazad", rekla je očajna majka. Irski premijer Leo Varadkar rekao je da je vlada upoznata sa slučajem i da su konzularni zvaničnici u kontaktu sa porodicom.

Bonus video: SKANDAL! SPOMEN PLOČA STEPINUCU U SRCU JERUSALIMA! Avram Izrael: Javna je tajna da je Papa Pije XII bio upoznat sa holokaustom

04:17

SKANDAL! SPOMEN PLOČA STEPINUCU U SRCU JERUSALIMA! Avram Izrael: Javna je tajna da je Papa Pije XII bio upoznat sa holokaustom

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.